MUUTO DOTS CERAMIC HAAK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De bekende haak in het aardewerk met een mat glanzende oppervlakte voor een opvallende verschijning met karakter!

Lees meer
€35,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO DOTS CERAMIC HAAK

MUUTO DOTS CERAMIC HAAK.

Ontwerp van Lars Tornoe.

De bekende Dot haak is er nu ook in het keramiek, gemaakt in Zuid Europa net als de bekende terracotta producten. De Dots Ceramic haak heeft een matte glans voor een kenmerkende en expressieve verschijning. De gebakken aardewerk haak is een mooie combinatie van een moderne accessoire en traditioneel vakmanschap. De Dots Ceramic haak komt in 2 formaten en in 3 kleur varianten. 13 cm dia. en 9 cm dia. Kleuren zijn: Light Blue, Rose en Burnt Orange.

De Dots Ceramic is naast deze variant verkrijgbaar in hout en metaal in verschillende afmetingen. Combineer verschillende kleuren en materialen en creëer een speels of juist lineair patroon aan de wand, deur of kast.

Over de ontwerper:

Lars Tornøe is een Noorse ontwerper, werkzaam in meubels en productontwerp. Hij heeft verschillende prijzen gewonnen, zoals Designer of the Year in Noorwegen en de Award for Design Excellence, terwijl zijn werk op tentoonstellingen over de hele wereld werd getoond en zijn Dots for Muuto deel uitmaakt van de permanente collectie van het Deense Design Center.

Over zijn ontwerpfilosofie:

“Ik selecteer mijn ideeën heel zorgvuldig. Een concept moet me een grote motivatie geven - zo niet, dan leg ik het uit. Veel van mijn eerste ideeën omvatten een abstracte visie op de expressie en persoonlijkheid die het product zou moeten communiceren. Dit vertalen in fysieke vorm is mijn favoriete onderdeel van het ontwerpproces. ”

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen