MUUTO CONNECT MODULE A - LINKS ARM

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De modulaire Connect zitbank is een echte designer sofa met mooie zachte, ronde vormen en puntige hoeken, ontwerp met de losse modules uw eigen droombank met Scandinavische flair.

Lees meer
€1.629,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO CONNECT MODULE A - LINKS ARM

CONNECT MODULE A - LINKS ARM

Ontwerp van Anderssen & Voll.

De Connect Sofa bank van het Deense Muuto stelt u zelf uit verschillende modules samen, vandaar dat de naam van de bank lading dekt.

Combineer de modules en creëer een unieke bank.Module A afmetingen:W 117 cm. D 92 cm. Bekleding: ready to ship - Vancouver 13, Remix 123. made to order options - Vancouver 8,10, 12, 13 & 14. Remix alle kleuren, Wooly alle kleuren, Fiord alle kleuren, Steelcut alle kleuren, Steelcut Trio alle kleuren, Rime alle kleuren, Clara alle kleuren, Canvas alle kleuren, Hallingdal alle kleuren, Divina alle kleuren, Divina MD alle kleuren, Divina Melange alle kleuren.  

Een heerlijke bank waar je het liefst meteen in duikt. Duidelijke lijnen en precieze proporties geven de Connect een modern, maar toch tijdloze Scandinavische uitstraling. De serie beslaat 11 verschillende modules die tal van mogelijkheden bieden voor uw eigen favoriete samenstelling.

Ook de stof opties zijn legio, buiten de standaard stoffen kunt u alle van het bekende stoffen merk Kvadrat (meer prijs 10%) bestellen.

De afmetingen voor de 2-zits bank zijn; (b) 234 x (d) 92 x (h) 70 cm , zithoogte 42 cm.

Kom naar onze showroom voor een zit ervaring. 

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

♠-artikel wordt full service bij u thuis bezorgt.

Vanwege de vele mogelijkheden hebben we slechts een aantal composities uitgewerkt die een indruk geven van de prijzen en mogelijkheden!

Over de ontwerpers:

Anderssen & Voll is een Noors designduo, opgericht door Torbjørn Anderssen en Espen Voll en gevestigd in Oslo. Het duo is uitgeroepen tot zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers van het jaar en heeft internationale onderscheidingen en erkenning gekregen voor hun werk met meubels, verlichting en woonaccessoires.

Over hun ontwerpfilosofie:

“Een goed product bouwt voort op de traditie en breidt deze tegelijkertijd uit terwijl de regels van die traditie worden overtreden. Modificaties en elementen van verrassing, zelfs veranderingen die minder radicaal zijn, stimuleren gedachte en reflectie, ook die misschien geen bijzondere interesse in design hebben. Deze kleine seconde van reflectie is de gelegenheid om te communiceren met de gebruikers en dat is waar we naar streven te profiteren. "

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen