MUUTO COMPOSE 3 ZITS BANK

Levertijd:
2/4 weken
Een " sophisticated" ruime zitbank op een luchtige en stevige eiken onderstel waardoor deze sofa visueel de kamer niet blokkeert. En echte kwaliteits sofa met veel comfort.

Lees meer
€3.350,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO COMPOSE 3 ZITS BANK

MUUTO COMPOSE 3 ZITS BANK.

Ontwerp van Anderssen & Voll.

Deze driezitter design bank van Muuto heeft een zekere "luchtigheid" door dat het lijkt of de poten de bank op tillen.
Ook zit deze bank bijzonder comfortabel en heeft kussens voorzien met een rits, wat evt als er onverhoopt een vlek op komt wel makkelijk is.
 
De Muuto Compose Bank is het resultaat van een zoektocht van Torbjørn Anderssen en Espen Voll naar een ruimtelijke bank, die er toch heel stijlvol uitziet. De Compose, verkrijgbaar in 2- en 3-zits, voldoet helemaal aan dit plaatje. Het slanke houten onderstel geeft de ruime bank een bepaalde lichtheid, die voorkomt dat hij te veel aanwezig is in de ruimte. Kenmerkend aan de bank is de extra diepe zitting die zelfs nog voorbij de armleuningen uitsteekt. Dit biedt een groot oppervlak waar u heerlijk op tot rust kunt komen. De goed gevulde rug- en armleuning dragen daar uitstekend aan bij. Comfortabel en stijlvol, dat omschrijft deze bank het best.
 
De compose driezitter is 240 centimeter breed, 69 centimeter hoog en 94 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 38 centimeter. Van binnen is de bank opgebouwd uit multiplex en metaal. De kussens worden met de hand gemaakt en gevuld met koud-schuim en veren, waarna de gewenste stof voor de bekleding wordt toegevoegd. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende stoffen en kleuren die gecombineerd worden met ofwel een zwart of eiken onderstel. 

De bank komt in 6 standaard Kvadrat stof uitvoeringen.
Buiten deze 6 Kvadrat standaard uitvoeringen is het ook mogelijk om een "Made-to-order" bank te bestellen tegen een meer prijs, dit houdt in dat alle kleuren mogelijk zijn in 12 Kvadrat stofgroepen, neem contact met ons op voor meer info.

De afmetingen voor de 2 zitter zijn: 200 cm / 78.75"
De afmetingen voor de 3 zitter zijn: 240 cm / 94.5"
 
Note:bank wordt standaard geleverd met een naturel eiken voet.
 
♠ artikel is aanwezig in onze showroom. 
♠ artikel wordt full service bij u thuis bezorgt.

Zie product sheet info voor de design bank Muuto Compose Sofa.

 


   

Eindelijk gevonden de perfecte bank voor mij, zit prima en oogde stoer.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Uw review toevoegen