MUUTO COMPOSE 2 ZITS BANK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De Compose Sofa is een heerlijke ruime " sophisticated" zitbank met een luchtige verschijning. Het zitgedeelte staat op een echt Nordic eiken onderstel waardoor de sofa lijkt te zweven.

Lees meer
€2.695,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO COMPOSE 2 ZITS BANK

MUUTO COMPOSE 2-ZITSBANK .

Ontwerp van Anderssen & Voll.
 
Deze tweezitter design bank van Muuto heeft een zekere "luchtigheid" door dat het lijkt of de poten de bank op tillen. Ook zit deze bank bijzonder comfortabel en heeft kussens voorzien met een rits , wat evt als er onverhoopt een vlek op makkelijk is.
 
De Muuto Compose Bank is het resultaat van een zoektocht van Torbjørn Anderssen en Espen Voll naar een ruimtelijke bank, die er toch heel stijlvol uitziet. De Compose, verkrijgbaar in 2- en 3-zits, voldoet helemaal aan dit plaatje. Het slanke houten onderstel geeft de ruime bank een bepaalde lichtheid, die voorkomt dat hij te veel aanwezig is in de ruimte.
 
Kenmerkend aan de bank is de extra diepe zitting die zelfs nog voorbij de armleuningen uitsteekt. Dit biedt een groot oppervlak waar u heerlijk op tot rust kunt komen. De goed gevulde rug- en armleuning dragen daar uitstekend aan bij. Comfortabel en stijlvol, dat omschrijft deze bank het best.
 
De Compose tweezitter is 200 centimeter breed, 69 centimeter hoog en 94 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 38 centimeter. Van binnen is de bank opgebouwd uit multiplex en metaal. De kussens worden met de hand gemaakt en gevuld met koud-schuim en veren, waarna de gewenste stof voor de bekleding wordt toegevoegd. Hiervoor heeft u de keuze uit verschillende stoffen en kleuren die gecombineerd worden met ofwel een zwart of eiken onderstel. 

De bank komt in 6 standaard Kvadrat uitvoeringen en er is een optie voor de kleur van de poten.
Buiten deze kunt u standaard uitvoeringen is het ook mogelijk om een "Made-to-order" bank te bestellen tegen een meer prijs, dit houdt in dat alle kleuren mogelijk zijn in 12 Kvadrat stofgroepen, neem contact met ons op voor meer info.

De afmetingen voor de 2 zitter zijn: 200 cm / 78.75"
De afmetingen voor de 3 zitter zijn: 240 cm / 94.5"
 
♠-artikel is aanwezig in onze showroom.
♠-artikel wordt full service bij u thuis bezorgt.Zie product sheet info voor de design bank Muuto Compose Sofa.

Over de ontwerpers Anderssen & Voll,


Na tien jaar samenwerking bij het in Oslo gevestigde ontwerpbureau Norway Says, zijn de oprichters Torbjørn Anderssen (geboren 1976) en Espen Voll (geboren 1965) begonnen met het opzetten van een nieuw bedrijf. Anderssen & Voll werd gelanceerd in het najaar van 2009 en is snel begonnen met het creëren van moderne, strakke ontwerpen waar ze heel bekend om zijn geworden. 


   

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen