MUUTO AMBIT HANGLAMP 25 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Muuto Ambit hanglamp, een aluminium "no nonsense" lamp met rubberen koord, een tijdloos en minimalistische hanglamp voor de liefhebber..

Lees meer
€169,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO AMBIT HANGLAMP 25 CM.

MUUTO AMBIT HANGLAMP 25 CM.

Een ontwerp van TAF studio.

De Ambit hanglamp, die de waarden van Scandinavisch design belichaamt, is even tijdloos als eigentijds. De Ambit hanglamp is gemaakt van hand gesponnen aluminium dat met de hand is geverfd en heeft strakke lijnen en een wit interieur dat de contrasten van de buitenste schaduw verhoogt en het licht in elke kamer van een huis, kantoor of commerciële ruimte verbetert. Gebruik het ontwerp op zijn eigen of symmetrische formaties en levendige clusters.

De Ambit lamp is tijdloos en veelzijdig en heeft een sterke uitstraling.

De kap is gemaakt volgens de oude koperslager tradities, onder druk gesponnen met de hand gepolijst en uiteindelijk met de hand afgelakt.

De Ambit hanger wordt geleverd in 7 verschillende kleuren en heeft een wit geschilderde binnenkant wat zorgt voor een delicaat contrast met de buitenkant en het verhoogt de lichtopbrengst door de reflectie.

De kap is van aluminium met een rubbersnoer.

Afmetingen: Hoogte: 15 cm. Diameter: 25 cm. Snoer lengte: 4,0 m

E27 fitting.

Lichtbron niet inbegrepen, wordt wel geleverd met plafondkapje.

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

Over de ontwerp studio:

TAF Studio is een in Stockholm gevestigde ontwerp- en architectuurstudio die internationale krantenkoppen haalt in product- en interieurontwerp.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen