GUBI MULTI LITE HANGLAMP MINI

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De karakteristieke vorm van de Gubi Multi lamp en tijdloze uitstraling passen in iedere huiselijke omgeving.

Lees meer

€489,00 €415,00

INCLUSIEF BTW

GUBI MULTI LITE HANGLAMP MINI

GUBI MULTI LITE HANGLAMP MINI

De Multi-Lite hanglamp is een ontwerp van Louis Weisdorf voor het Deense Gubi. 

Door middel van het bewegen van de twee afzonderlijk lamp helften kan er met de Multi-Lite van Gubi  verschillende lichteffecten gecreëerd ( up-lighter / down-lighter) Draai je de twee helften bijvoorbeeld naar boven, dan straalt ze deze als een traditionele hanglamp naar beneden. De twee kapdelen laten zich ook in tegenovergestelde richting of horizontaal tegenover elkaar draaien, waardoor het licht indirect wordt verspreid.

Snoer lengte is 200 centimeter, Fitting = E27.

De afmetingen van de Multi-Lite small bedragen hoog 26 / 25,5 diameter. Het plafondkapje wat bij de lamp geleverd wordt heeft een diameter van 11.5 centimeter en een hoogte van 5.7 centimeter. De lamp is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. De uitvoeringen in zwart en chroom worden voorzien van een zwart snoer, de messing en blauwe uitvoeringen worden voorzien van een gouden snoer en alle witte varianten worden voorzien van een wit snoer.

 

De lamp is een ontwerp van de bekende Deense architect én tevens designer Louis Weisdorf. Deze kent een lange en opmerkelijke loopbaan en is geliefd bij zowel nationaal als internationaal publiek. Hijzelf beschrijft zijn carrière als ‘gespecialiseerd in veelzijdigheid’. Vandaag de dag zijn Weisdorfs lampen echte collector’s items geworden.

De afmetingen zijn : Ø 25,5 x h. 29 cm.

De serie bestaat uit een large versie van Ø 36 x h. 36 cm, en een tafel en vloer lamp.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen