GUBI MULTI LITE HANGLAMP MINI

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De karakteristieke vorm van de Gubi Multi lamp en tijdloze uitstraling passen in iedere huiselijke omgeving.

Lees meer
€489,00
INCLUSIEF BTW

GUBI MULTI LITE HANGLAMP MINI

GUBI MULTI LITE HANGLAMP MINI

De tegenover elkaar liggende buitenste onderdelen van de Multi Lite lamp zijn individueel te bewegen. Hierdoor kan, geheel naar eigen inzicht, gekozen worden voor licht dat naar boven of naar beneden schijnt of voor een asymmetrisch licht dat de kamer op een artistieke manier versiert. De lamp is volmaakt voor iedereen die een passie heeft voor diversiteit.

De afmetingen van de Multi-Lite small bedragen hoog 26 / 25,5 diameter. Het plafondkapje wat bij de lamp geleverd wordt heeft een diameter van 11.5 centimeter en een hoogte van 5.7 centimeter. De lamp is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren. De uitvoeringen in zwart en chroom worden voorzien van een zwart snoer, de messing en blauwe uitvoeringen worden voorzien van een gouden snoer en alle witte varianten worden voorzien van een wit snoer.

 

De lamp is een ontwerp van de bekende Deense architect én tevens designer Louis Weisdorf. Deze kent een lange en opmerkelijke loopbaan en is geliefd bij zowel nationaal als internationaal publiek. Hijzelf beschrijft zijn carrière als ‘gespecialiseerd in veelzijdigheid’. Vandaag de dag zijn Weisdorfs lampen echte collector’s items geworden.

De afmetingen zijn : Ø 25,5 x h. 29 cm.

De serie bestaat uit een large versie van Ø 36 x h. 36 cm, en een tafel en vloer lamp.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen