FRIENDS & FOUNDERS Miró Miró wandspiegel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De Deense Friends & Founders Miro wandspiegel past zeker in elke leefruimte en voegt een gevoel van functionaliteit toe met zijn unieke ronde tableau.

Lees meer
€320,00
INCLUSIEF BTW

FRIENDS & FOUNDERS Miró Miró wandspiegel

Friends and Founders Miro Miro Wandspiegel.

De Miró-wandspiegel heeft een kleine rond tableau voor uw favoriete artikel die uw graag bij de hand wilt hebben.

De Miró Miró is een serie spiegels ontworpen door Ida Linea Hildebrand voor Friends & Founders. De serie kenmerkt zich door het kleine ronde tafeltje in metaal dat zowel decoratief als praktisch is. 

De serie is ontworpen voor alle denkbare contexten en gelegenheden en werkt zowel binnen als buiten, op kantoor als thuis. De producten worden gekenmerkt door sterke silhouetten en de eenvoud van het Scandinavische erfgoed.

Friends & Founders zijn terughoudend om compromissen te sluiten op het gebied van ontwerp en om hun ideeën te realiseren. Het minimaliseren van de hoeveelheid materiaal, zowel in het product zelf als in het fabricageproces, en balanceren op de grens van wat technisch mogelijk is, fascineert het duo.

De Miró Mirrors van Friends & Founders is een reeks spiegels in verschillende soorten en maten, elk met een kleine ronde "plateau" waar u belangrijke items kunt plaatsen of een jas of hoed kunt ophangen.

In deze serie zijn de volgende afmetingen verkrijgbaar: small rond, large rond, horizontaal ovaal of verticaal ovaal.

Rond small: 50 cm ø
Rond Large: 80 cm ø
Ovaal Verticaal:100 cm hoog x 50 cm breed
Ovaal horizontaal: 50 cm hoog x 100 cm breed. Verkrijgbaar in spiegelglas in helder, grijs mist of brons met een zwart of messing geplateerde metalen tableau. Op de plateau maximaal 1 kg. Het spiegelglas is voorzien van een beschermingsfolie.

♠Product aanwezig in de showroom.

 

Friends & Founders:

Het Zweedse merk Friends & Founders werd in 2013 opgericht door Rasmus en Ida Linea Hildebrand en de filosofie is "Favourite Spots" - de ruimte die de uniciteit van elk individu benadrukt en viert. De ontwerpers laten zich inspireren door het dagelijkse leven en moedigen iedereen aan om in het heden te leven met de woorden: "Kies je eigen leven en creëer je eigen verhaal en laat dingen voor zich spreken".  Het idee is om jezelf te omringen met echte dingen die echt iets betekenen of die je aan iets of iemand herinneren. En om jezelf te omringen met minder objecten , maar dan wel de belangrijke.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);