Pagina 1 van 10

Tuinmeubels in verschillende soorten materialen, zoals kunststof, hout of metaal.

Design buiten meubels maken uw tuin nog aantrekkelijker

Bent u volop bezig met het (her) inrichten van uw tuin? In dat geval zult u ongetwijfeld reeds hebben nagedacht over de meubels die er in geplaatst zullen worden. Op vlak van meubels kunt u tegenwoordig een keuze maken uit een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te kiezen voor standaard meubels die u kunt aanschaffen tegen een zeer lage prijs, maar die eigenlijk weinig kwalitatief zijn of u kunt opteren voor echte toppers zoals design meubels.

Hier bij Nordic New bent u aan het juiste adres voor de meest prachtige en bovendien ook meest kwalitatieve design meubels voor de tuin die er op de markt zijn terug te vinden. Onze meubels vormen dan ook een absolute uitblinker in werkelijk iedere buitenplaats. Heeft u hier wel oren naar en wilt u graag een leuke, extra meerwaarde creëren in uw tuin? Aarzel dan niet langer en ontdek meteen ons ruime assortiment boordevol prachtige tuin meubels.

Een absolute topper in uw tuin

Uw tuin en de uitstraling waar deze over beschikt vormt een uiterst belangrijk onderdeel van uw woning. Mede omwille van deze reden kiezen steeds meer mensen er voor om geen standaard meubels te kopen, maar opteren ze voor mooie design meubels. Kiezen voor dergelijke meubels is kiezen voor niet alleen een bijzondere uitstraling, maar ook voor een absolute topkwaliteit waar u gedurende heel wat jaren plezier van zult ondervinden.

Neem nu bijvoorbeeld de Muuto Linear serie. Deze prachtige banken en tafels horen thuis in werkelijk ieder hedendaags tuin. Of misschien bent u wel op zoek naar een subtiele, maar toch leuke extra voor de inrichting van uw interieur waardoor de Tom Dixon Screw Stool om de hoek komt kijken. Welke van deze verschillende design meubels ook uw voorkeur heeft, u kunt ze probleemloos in huis halen hier bij Nordic New!

Kom onze buiten meubels ontdekken in Den-Haag/Rotterdam.

Voelt u er niet zoveel voor om uw gloednieuwe design meubels via het internet te kopen? Dat kunnen we best begrijpen. Dit hoeft evenwel geen probleem te zijn, in tegendeel. U kunt er immers tevens voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom in Bleiswijk. Hier kunt u alle design meubels ontdekken en in het echt aanraken. Op deze manier bent u er honderd procent zeker van dat de meubels van uw keuze perfect aan al uw verwachtingen zullen weten te voldoen!

Bestel nu één van onze design buiten meubels!

Hebben we u inmiddels weten te overtuigen van de sublieme meerwaarde die design meubels kunnen betekenen voor uw tuin? Wilt u er bijgevolg eveneens voor kiezen om één van de verschillende design meubels uit ons assortiment te kopen? Twijfel dan geen moment langer en kies er vandaag nog voor om uw favoriete design meubel in huis te halen hier bij Nordic New.

Indien u ze niet wenst te kopen in onze fysieke showroom, maar u ze gewoon via onze webwinkel bestelt hoeft u bovendien nooit rekening te houden met vervelende verzendkosten. Deze worden immers zowel voor leveringen in Nederland als in België nooit in rekening gebracht!

Lees meer
})(document);