MENU TRIBECA HUDSON LAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Menu's Hudson is een sculpturale en zeer flexibele lamp met een makkelijke verstelbare arm en deze kan aan de muur of aan het plafond worden bevestigd.

Lees meer
€345,00
INCLUSIEF BTW

MENU TRIBECA HUDSON LAMP

Ontwerp van Soren Rose.

Menu's Tribeca is een verzameling elegante hang, wand en tafellampen, geïnspireerd op de glamour van New York in de jaren 1930. Na zijn verhuizing naar de VS reisde de Deense ontwerper Søren Rose door het land en verzamelde prachtige lichten uit die tijd. Hij demonteerde ze vervolgens, mengde en combineerde de onderdelen en creëerde de Tribeca-collectie met gedurfde en chique ontwerpen in verschillende vormen en maten. De lampen zijn vernoemd naar de straten van de wijk Tribeca op Manhattan NY.

Menu's Hudson armlamp is een sculpturale en flexibele lamp met een verstelbare arm en deze kan aan de muur of aan het plafond worden bevestigd.

Materiaal: powder coated staal, geplateerd staal
Kleur: Zwart
Lengte: 92,5 cm Diameter: 16,8 cm
Lampenvoet: E27
Lichtbron: 7-9W LED (niet inbegrepen)
Kabellengte: 10 cm
Armatuur: plafondaansluiting
Kabelmateriaal: textiel

Over de ontwerper:

Søren Rose Studio ontwerpt artikelen die zijn liefde voor meubels tonen en uitdagingen aangaan om met nieuwe ideeën te komen. Unieke projecten geven hem de mogelijkheid om een ontwerp te maken waarbij alles mogelijk is; daarom komt hij met zeer innovatieve producten. Søren Rose Studio werkt met openbare en private ruimtes en interieur ontwerp plannen waar ze de ruimte en het gebruik ervan opnieuw willen definiëren door de hervorming van de traditionele opvattingen over ruimtelijke planning.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen