MENU SEPTEMBRE SALONTAFEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Een elegante salontafel van Menu, die zich makkelijk verhoudt met verschillende interieur stijlen.

Lees meer
€995,00
INCLUSIEF BTW

MENU SEPTEMBRE SALONTAFEL

MENU DESIGN SEPTEMBRE SALONTAFEL.

Design van Theresa Rand.

Met de Septembre -serie wilde Theresa Rand een oplossing creëren voor banken en tafels die er vaak vrij massief en hoekig uitzien. Een statige tafel, de statige maar toch intieme esthetiek van de Septembre serie geeft deze een eigentijdse uitstraling. De stevige constructie en het mooie gefineerde oppervlak maken deze salontafel tot het perfecte middelpunt.

De Septembre -salontafel past bijzonder goed bij de Septembre -banken, em maakt deze 'look' compleet.

Afmetingen: b. 130 x h. 35 x d. 67 cm.

Materiaal: zwart essenfineer of marmer.

♠ artikel wordt Full Service bij u bezorgt.

Over de ontwerpster:

Studio Theresa Rand is gevestigd in Kopenhagen en werkt aan meubels en interieur gerelateerde projecten. De focus van het werk van de studio ligt op het gebruik van natuurlijke, authentieke en duurzame materialen en de manier waarop ze worden gecombineerd. Functioneel maar poëtisch meubilair creëren met een verhaal te vertellen, evenals ruimtes met een warme sfeer voor de mensen die er wonen en zijn.

Het denken van Theresa is zeer intuïtief - "Hoewel functionaliteit ook erg belangrijk is, is de sfeer die meubels en objecten creëren en de impact die ze hebben op een ruimte en op mensen die deze ruimte gebruiken cruciaal." Oorspronkelijk studeerde Theresa Rand talen aan de Universiteit van Keulen en studeerde af in 2005. Haar latere carrière werd gevolgd door architectuurstudies aan de Peter Behrens School of Architecture in Düsseldorf, Duitsland.

Daarna studeerde Theresa Rand af met een concentratie aan een Master of Arts in Architectuur & Meubelontwerp aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Denemarken. Naast haar studie werkte Theresa Rand als freelance bij met name ontwerpbureaus, zoals Norm Architects of Space Copenhagen. Dat was toen haar eerste inleidende stukken voor MENU werden geschetst.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen