MENU PLINTH CUBIC BIJZETTAFEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De minimalistische Plinth collectie tafels en bijzettafels zijn een ode aan het elegante en tijdloze materiaal marmer en komt nu in een viertal kleuropties.

Lees meer
€1.195,00
INCLUSIEF BTW

MENU PLINTH CUBIC BIJZETTAFEL

Menu Plinth Bijzettafel Marmer.

De Plinth bijzettafel is een ontwerp van ontwerp-studio Norm Architects voor het Deense merk Menu.

De ontwerp-studio is een van de belangrijkste leveranciers van Menu, een designmerk dat een voorkeur heeft voor meubels en accessoires waarin alle irrelevante is weggelaten. Dit resulteert in een aantrekkelijke collectie met een zeer Scandinavische uitstraling.

Het minimalistische ontwerp van de marmeren plint lage bijzettafel straalt ook luxe uit. De bijzettafel maakt deel uit van de Plinth collectie, een reeks marmeren salon en bijzettafels die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en maten(low, tall en cubic).

Met de Plinth collectie wilde Norm Architects hulde brengen aan de schoonheid van marmer. Deze bijzettafel is net zo veelzijdig en tijdloos als de andere bijzettafels in deze collectie. De tafel is handgemaakt in een kleine studio in Portugal. Alle onderdelen worden met de hand geassembleerd, zodat de patronen in het marmer mooi bij elkaar passen.

De tafel heeft een afmeting van 40 cm bij 40 cm en is 40 cm hoog. Het is verkrijgbaar in meerdere kleuren en vormt ongetwijfeld een rustiek middelpunt in uw zithoek, ongeacht uw interieur. Naast een salontafel is de Plinth bijzettafel ook zeer geschikt als basis / podium voor een object.

Afmetingen (l) 40 x (b) 40 x (h) 40 cm. kleuropties marmer:

ROSE MARBLE CALATTA VIOLA

GREY MARBLE KENDZO

BLACK MARBLE MARQUINA

WHITE MARBLE CARRARA

Over de ontwerpers:


Norm Architects werd in 2008 opgericht door Jonas Bjerre-Poulsen en Kasper Rønn. Norm werkt binnen residentiële architectuur, commerciële interieurs, industrieel ontwerp, fotografie, grafische vormgeving en art direction. De naam ‘Norm’ duidt op het belang van inspiratie halen uit normen en tradities op het gebied van architectuur en esthetiek, die door de eeuwen heen zijn verfijnd.

Norm maakt een deugd van focus op kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid. Hun doel is om een ontwerp te maken dat goede materialen en vakmanschap toepast en tegelijkertijd schoonheid, tradities, geschiedenis en vooral tijdloosheid belichaamt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);