MENU PHARE LED TAFELLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Deze lamp is oorspronkelijk ontworpen voor het Cité Radieuse nr. 50 van Corbusier in het Franse Marseille en gelukkig nu voor iedereen thuis.

Lees meer
€149,00
INCLUSIEF BTW

MENU PHARE LED TAFELLAMP

De Phare tafellamp van het Deense Menu is een ontwerp van Stanislaw Czarnocki, deze is een draadloze, gemakkelijk draagbare tafellamp waarvan het geometrische ontwerp een bolvormige diffusor met een diagonale metalen voet combineert. De ingebouwde LED-eenheid van de Phare tafellamp wordt gevoed door een oplaadbare batterij en zorgt voor een aangenaam 

De lamp is oorspronkelijk ontworpen voor het appartement nr. 50 in ‘Cité Radieuse’ van Le Corbusier in Marseille. De lichtgewicht en veelzijdige Phare-lamp kan vrij in het huis worden geplaatst of opgehangen, en ook bij droog weer kan deze de tuin in.

Materiaal: powder coated aluminium, poly carbonaat
Kleur: Zwart
Diameter: 13,5 cm. - Breedte: 13 cm. - Hoogte: 23 cm.
Lichtbron: vaste 2,8 W LED (niet vervangbaar)
Kleurtemperatuur: 2700 K
Levensduur: 25.000 uur
Opmerkingen: Oplaadbare batterij 7 V, 2200 mAh. Wordt geleverd met 70 cm USB-kabel.

Over de ontwerper:

Stanislaw Czarnocki is een Poolse ontwerper die samen met Katarzyna Kempa de ontwerpstudio Umiar in Warschau runt. Zijn ontwerpfilosofie concentreert zich op duidelijke en functionele vormen die de tand des tijds kunnen doorstaan ​​- naast iets speciaals of extravagant, streeft Czarnocki ook naar normale, gewone en praktische ontwerpen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen