MENU Peek led tafellamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De ranke Peek tafellamp is een lamp met een ingetogen en compact karakter en toch ook heel functioneel.

Lees meer
€245,00
INCLUSIEF BTW

MENU Peek led tafellamp

MENU PEEK TAFELLAMP.

De Peek tafellamp is een simplistisch, bescheiden en enigszins eigenzinnig lamp. Ontworpen door Jonas Wagell, als uitbreiding op Peek vloerlamp, de intentie van is Jonas een design te creëren dat persoonlijkheid uitdrukte en intuïtieve betrokkenheid op roept.

De lamp bestaat uit slechts drie componenten en deze heeft een zware voet met een lange slanke steel en een kap. De basis en de steel zijn gemaakt van gepoedercoat metaal en afgewerkt in de kleuren zwart of wit. De uitstekende gedeelte aan de achterkant van de steel is niet alleen een uniek en kenmerkend aspect van deze lamp, het is ook de bediening voor de ingebouwde dimmer.

De verhoudingen zijn aangepast maar voor de rest is deze indentiek aan de vloer versie.Ook heeft deze een uitsparing aan de bovenkant voor bijvoorbeeld uw oorplugs of sieraden.

De lamp wordt geleverd inclusief LED lichtbron.

Afmetingen -  55 x Ø: 15 cm
Materialen - Gepoedercoat staal en aluminium
Kleuren - Zwart, Wit

Over de ontwerper:

Jonas Wagell is een Zweedse architect en ontwerper geboren in 1973. Wagell's studio JWDA werd opgericht in 2008 en bevindt zich in de oude binnenstad van Stockholm, terwijl recente klanten en projecten zich uitstrekken van Scandinavië tot China, Italië en Noord-Amerika. Het architectuurwerk van de studio is misschien vooral bekend vanwege het prefab huisconcept Mini House, vroeg herkend door Wallpaper * Magazine, dat Wagell in 2008 tot een van de '50 populairste jonge architecten ter wereld' heeft benoemd.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);