MENU Harbour stoel tube base

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Strakke lijnen en stevige materialen, een sublieme zitervaring. De Harbour stoel is ontworpen met al deze elementen in gedachten om de ultieme, veelzijdige, gemakkelijke fauteuil voor elke moderne ruimte te creëren.

Lees meer
€280,00
INCLUSIEF BTW

MENU Harbour stoel tube base

De stoel Harbour van het Deense Menu's is ontworpen door Norm Architects , in eerste instantie voor een creatieve bestemming in de bloeiende Nordhavn (noordelijke haven) van Kopenhagen.

Menu Space is een hybride ruimte die een kantoor, showroom, café en evenementenlocatie combineert en daarom is de Harbor Chair ontworpen voor een breed scala aan doeleinden en gebruiken. De stoelis perfect als eetkamer- of vergaderstoel en de zacht vloeiende schaal ondersteunt het lichaam ook tijdens het ontspannen.

Een eigentijdse mix van geometrische en organische vormen, Harbor is een veelzijdige en onderscheidende stoel voor zowel uw woning als in openbare ruimtes.


Breedte:58,5 cm Diepte:55,7 cm Hoogte:82 cm
Stoelhoogte:45 cm
Zitmateriaal:Polypropyleen
Basis materiaal:Staal

Over de ontwerpers:

Norm Architects is een dynamisch ontwerp duo samengesteld door de Deense architecten Kasper Rønn (1976) en Jonas Bjerre-Poulsen (1976), beiden afgestudeerd aan de Royal Danish Academy of Fine Arts in Kopenhagen. Als echte modernisten geloven ze in design waar de focus ligt op het voldoen aan een echte behoefte in plaats van er een te creëren, en dit weerspiegelt zich in hun werk als architecten en industrieel ontwerpers.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);