MENU Turning salontafel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Met de Turning salontafel is het gemakkelijk om de woonkamer gezellig knus en ook netjes te houden!

Lees meer
€495,00
INCLUSIEF BTW

MENU Turning salontafel

Ontwerp van Theresa Rand.

Met de Menu Turning Table biedt is het  eenvoudig om de woonkamer netjes te houden: de opbergruimte onder de kap van de tafel kan worden gebruikt om bijvoorbeeld tijdschriften, boeken en handwerk op te bergen. De turning table is gemaakt van geverfd eiken met een elegante metalen structuur onder het tafelblad. Turning Table -collectie is een ontwerp van Theresa Rand.

Kleur: Zwart
Hoogte: 36 cm. - Diameter: 65 cm.
Materiaal: eiken, messing.

Over de ontwerpster:

Theresa Rand is een in Denemarken gevestigde Deense ontwerpster, die in 2013 afstudeerde aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten. Rand ontwerp voornamelijk meubels en interieur projecten.

Meer...

Studio Theresa Rand is gevestigd in Kopenhagen en werkt aan meubels en interieur gerelateerde projecten. De focus van het werk van de studio ligt op het gebruik van natuurlijke, authentieke en duurzame materialen en de manier waarop ze worden gecombineerd.

Functioneel maar poëtisch meubilair creëren met een verhaal te vertellen, evenals ruimtes met een warme sfeer voor de mensen die er wonen en zijn. Het denken van Theresa is zeer intuïtief - "Hoewel functionaliteit ook erg belangrijk is, is de sfeer die meubels en objecten creëren en de impact die ze hebben op een ruimte en op mensen die deze ruimte gebruiken cruciaal.

" Oorspronkelijk studeerde Theresa Rand talen aan de Universiteit van Keulen en studeerde af in 2005. Haar latere carrière werd gevolgd door architectuurstudies aan de Peter Behrens School of Architecture in Düsseldorf, Duitsland. Daarna studeerde Theresa Rand af met een concentratie aan een Master of Arts in Architectuur & Meubelontwerp aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Denemarken.

Naast haar studie werkte Theresa Rand als freelance bij met name ontwerpbureaus, zoals Norm Architects of Space Copenhagen. Dat was toen haar eerste inleidende stukken voor MENU werden geschetst.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);