MENU OFFSET SOFA 3 ZITS

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De bank met een robuuste maar ook een delicate, architecturale en comfortabele en gezellige uitstraling.

Lees meer
€2.895,00
INCLUSIEF BTW

MENU OFFSET SOFA 3 ZITS

MENU DESIGN OFFSET 3 ZITS BANK.

De Offset-serie is ontworpen door Norm Architects voor het Deense Menu, De insteek was om bank te ontwerpen die zowel robuuste als delicate oogt, en ook een comfortabele en gezellige uitstraling moest hebben. Zie hier de Offset serie met een ranke armleuningen die worden gecombineerd met een royale en dikke zitting. Het geheel wordt verzacht door strakke belijning en biedt een optimaal comfort.

Afmetingen van de 3 zits zijn (b) 224.3 x (d) 90 x (h) 65.5 cm., en de zithoogte is 37 cm.

De Offset collectie biedt een fauteuil, een 2-zits en een 3-zits banken, in een eigentijdse, discrete en toch gedurfde uitvoeringen.

♠ artikel wordt Full Service bij u bezorgt.

Norm Architects:

Norm Architects werd in 2008 opgericht door Jonas Bjerre- Poulsen en Kasper Rønn in Kopenhagen en is gespecialiseerd in residentiële architectuur, commerciële interieurs, industrieel ontwerp, fotografie en art direction.

Tegenwoordig werkt de groep regelmatig samen met MENU om de evolutie van het merk en zijn productaanbod te stimuleren. De naam van Norm Architects weerspiegelt de nadruk die de groep legt op het belang van inspiratie uit normen en tradities in architectuur en design - met name de Scandinavische ontwerp principes van tijdloze esthetiek en natuurlijke materialen, en de modernistische waarden van terughoudendheid en verfijning.

Geleid door deze principes, produceert Norm Architects ontwerp dat goede materialen en vakmanschap verenigt, terwijl het schoonheid, tradities, geschiedenis en, belangrijker nog, tijdloze eenvoud belichaamt, waar niets meer toe te voegen of weg te nemen is.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen