MENU NIMBUS TAFELSPIEGEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Kijkend naar de manier waarop een foto of een schilderij wordt ingelijst, dit was de invalshoek van ontwerp studio Krøyer-sætter-lassen voor het ontwerp van deze mooie tafelspiegel.

Lees meer
€169,00
INCLUSIEF BTW

MENU NIMBUS TAFELSPIEGEL

MENU NIMBUS TAFELSPIEGEL.

Ontwerp van Studio Kroyer Saetter Lassen.

De nimbus-tafelspiegel is een verfrissende en eenvoudige spiegel in gebronsd of gepolijst messing en licht reflecterend glas dat een ruimte definieert met zijn rustgevende en verfijnde ronde vorm.

Een spiegel hoeft niet alleen functioneel te zijn, sinds de oudheid weerspiegelen ze de stijl van een periode - omlijst door bijvoorbeeld sierlijke barokke, gotische bogen of de eenvoudige lijnen van de Bauhaus-beweging.  Ontwerp studio Krøyer-Sætter-Lassen keek naar de manier waarop een schilderij of foto wordt ingelijst om de algehele expressie van het kunstwerk te veranderen.

Het tafelmodel van de Nimbus spiegel is gemaakt van massief messing en wordt uitgebracht in een moderne gepolijst messing uitvoering en een gebronsd messing uitvoering met een antieke uitstraling.

Het weerspiegelende glas is draaibaar/ kantelbaar dankzij twee mooie decoratieve schroeven, zo kunt u in iedere situatie altijd in de gewenste hoek naar u zelf kijken.

Afmeting b. 23,8 x h. 25,7 x d. 12 cm

Over de ontwerpers:

Kroeyer-Saetter-Lassen is een in Kopenhagen gevestigde ontwerpstudio, opgericht in 2016 door Mads Sætter-Lassen en Emil Krøyer, beiden afgestudeerd aan de Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Design. De ontwerpbenadering van het duo is eerlijk, gebaseerd op hun sterke culturele begrip en Deense designerfgoed. In hun producten streeft Kroeyer-Saetter-Lassen ernaar om kunst en functionaliteit te combineren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);