MENU NIMBUS SPIEGEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Kijkend naar de manier waarop een foto of een schilderij wordt ingelijst, dit was de invalshoek van ontwerp studio krøyer-sætter-lassen voor het ontwerp van deze mooie spiegel.

Lees meer
€995,00
INCLUSIEF BTW

MENU NIMBUS SPIEGEL

MENU DESIGN NIMBUS SPIEGEL.

Ontwerp van Studio Kroyer Saetter Lassen.

De nimbus-spiegel is een verfrissende en eenvoudige spiegel in gebronsd of gepolijst messing en licht reflecterend glas dat een ruimte definieert met zijn rustgevende en verfijnde ronde vorm.

Een spiegel hoeft niet alleen functioneel te zijn, sinds de oudheid weerspiegelen ze de stijl van een periode - omlijst door bijvoorbeeld sierlijke barokke, gotische bogen of de eenvoudige lijnen van de Bauhaus-beweging.  Ontwerp studio Krøyer-Sætter-Lassen keek naar de manier waarop een schilderij of foto wordt ingelijst om de algehele expressie van het kunstwerk te veranderen.

Omringd door een halo-achtige gebronsde of gepolijste koperen ring, op zijn plaats gehouden door decoratieve schroeven, draagt ​​de cirkelvormige spiegel bij aan het gevoel van licht en ruimte in een kamer.

Omringd met een gebronsd of gepolijst massief messing frame, op zijn plaats gehouden door decoratieve schroeven, heeft de Nimbus-spiegel een diameter van 110 cm., waardoor het ideaal is als een functioneel object, maar ook als een decoratieve toevoeging aan huizen, hotels of kantoren.

Afmeting: Ø 110 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen