MENU Kaschkasch vloerspiegel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Kaschkasch vloerspiegel is een stijlvol ontwerp van Studio Kaschkasch Keulen ontworpen met het "less is more " principe. Het resultaat is elegant en tijdloos.

Lees meer
€295,00
INCLUSIEF BTW

MENU Kaschkasch vloerspiegel

MENU Kaschkasch Vloerspiegel.

Ontwerp van Kashkash studio Keulen.

Less is More. De Kaschkasch vloerspiegel ontworpen door Kaschkasch Keulen is, ondanks het minimalistische ontwerp, een veelzijdige en praktische oplossing speciaal voor de wat kleine ruimtes. Het is mogelijk om de spiegel in de hoek of in verschillende posities tegen de muur te plaatsen. Ook heeft deze spiegel de optie om kleding aan de zijkanten achter de spiegel op te hangen.


Kleur: Zwart / Wit
Breedte:42 cm Diepte:20 cm Hoogte:175 cm
Materiaal:Aluminium met poedercoating, glazen spiegel
Opmerkingen:Inclusief haken en schroeven voor wandmontage.

Over de ontwerpers:

Ontwerpstudio Kaschkasch werd in 2011 opgericht door Florian Kallus en Sebastian Schneider. het duo werkt in meubels, lichtontwerp en art direction voor verschillende nationale en internationale klanten.

Als duo is samenwerking een cruciaal aspect van het werk van Kaschkasch. discussie is de sleutel. Kaschkasch benadert design als een nuttig en praktisch onderdeel van het leven dat karakter en attitudes uitstraalt door de expressiviteit van terughoudendheid.

Kaschkasch baseert zich op deze benadering van ontwerp en hanteert een karakteristieke vormentaal die inherent aanwezig is in elk ontwerp: het is een symbiose van rechtlijnigheid en schoonheid die de grens trekt tussen functie en formele ernst.

De resultaten zijn bescheiden, uitdagend, intelligent en logisch. Kaschkasch stelt de geldende normen ter discussie en biedt nieuwe antwoorden op bestaande dagelijkse eisen. Florian Kallus en Sebastian Schneider delen een achtergrond die praktijkgericht en academisch onderwijs combineert. beide zijn opgeleid als meubelmaker, gevolgd door studies in productontwerp.

zijn veelzijdigheid informeert alles wat Kaschkasch doet. de studio waardeert het praktische inzicht, de praktijk en het technische begrip, dat bijdraagt ​​aan hun ontwerpmethode: traditionele vakmanschaps technieken en een mentaliteit gericht op innovatie, verstoring en nieuwe technologische oplossingen.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);