MENU ÉCHASSE HURRICANE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Het mond-geblazen glas is samengevoegd tot een ovalen vorm met een opening voor het theelichtje.

Lees meer
€69,00
INCLUSIEF BTW

MENU ÉCHASSE HURRICANE

MENU DESIGN ECHASSE HURRICANE THEELICHT HOUDER.

Ontwerp van Theresa Rand.

De Hurricane Échasse is het sluitstuk van deze serie.,de slimme ovalen vorm is een mooie achtergrond voor u theelichten. 

De Échasse collectie combineert de klassieke elegantie met een Nordic minimalistisch silhouet wat deze serie zeer onderscheidend maakt.

Theresa Rand de ontwerpster interpreteert het woord "échasse" Frans voor "stelten". De slanke, stelt-achtige basis waarop glasvormen hangen zorgen voor een gevoel van lichtheid en zorgen tegelijkertijd voor stabiliteit.

Al met al is de Menu's Échasse Hurricane het ultieme voorbeeld van de hygge, die staat voor gezelligheid en saamhorigheid. De theelicht houder Échasse Hurricane' creëert een gezellige, hartelijke sfeer die uitnodigt om te ontspannen.

Afmeting:Ø 8,5 x 14 cm.

Over Theresa Rand:

Studio Theresa Rand is gevestigd in Kopenhagen en werkt aan meubel en interieur gerelateerde projecten. De focus van het werk van de studio ligt op het gebruik van natuurlijke, authentieke en duurzame materialen en de manier waarop ze worden gecombineerd.

Functioneel maar poëtisch meubilair creëren met een verhaal te vertellen, evenals ruimtes met een warme sfeer voor de mensen die er wonen en zijn. Het denken van Theresa is zeer intuïtief - "Hoewel functionaliteit ook erg belangrijk is, is de sfeer die meubels en objecten creëren en de impact die ze hebben op een ruimte en op mensen die deze ruimte gebruiken cruciaal.

"Oorspronkelijk studeerde Theresa Rand talen aan de Universiteit van Keulen en studeerde af in 2005. Haar latere carrière werd gevolgd door architectuurstudies aan de Peter Behrens School of Architecture in Düsseldorf, Duitsland.

Daarna studeerde Theresa Rand af met een concentratie in een Master of Arts in Architectuur & Meubelontwerp aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Denemarken. Naast haar studie werkte Theresa Rand als freelance bij met name ontwerpbureaus, zoals Norm Architects of Space Copenhagen. Dat was toen haar eerste inleidende stukken voor MENU werden geschetst.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen