MENU Cast 2 lamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Cast-serie hanglampen gemaakt van gegoten aluminium in een grijze kleur met een ruwe textuur is een verzameling van minimalistisch ogende led hanglampen met een kleine messing accent. De Cast serie bestaat uit 3 verschillende vormen en een duo hangl

Lees meer

€120,00 €99,00

INCLUSIEF BTW

MENU Cast 2 lamp

Menu Cast 2 Hanglamp.

De Cast lampen serie is een ontwerp van Tom Chung en Jordan Murphy voor het Deense Menu, en is een verzameling minimalistische in aluminium gegoten hanglampen met een ruw textuur aan de buitenkant en een messing detail dmv een schroefje. Deze hanglampen worden in Denemarken zelf geproduceerd.De Cast hanglampen hebben een led lichtbron. De collectie bestaat uit 3 solo hanglampen en een duo hanglamp.

De in Toronto gevestigde ontwerpers haalden hun inspiratie uit de eenvoudige, geometrische ontwerp van het schietlood - een traditioneel instrument bestaande uit een string en zwevend gewicht, gebruikt door metselaars en timmerlieden om een verticale lijn te creëren.

Materiaal: gegoten aluminium
Kleur: zwart
Diameter: 9 cm.Hoogte:10 cm.
Lamp voet: G9
Lichtbron: 2,5W LED inclusief
Kabellengte: 400 cm.
Plafond kapje: inbegrepen

Over de ontwerpers Jordan Murphy&Tom Chung.

Jordan Murphy is een in Toronto gevestigde industriële ontwerper en afgestudeerd aan het meubel ontwerpprogramma van het Sheridan College in Toronto. Een van zijn bekendste werken is de lampencollectie Cast, ontworpen voor Menu in samenwerking met Tom Chung.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);