MENU CO STOEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Co-stoel heeft een vriendelijk /warm en minimalistisch design.

Lees meer
€303,00
INCLUSIEF BTW

MENU CO STOEL

Co Chair

De Menu's Co-stoel wordt gekenmerkt door een uitgebalanceerd contrast tussen een gestroomlijnd stalen buizenframe en licht gebogen houten zitting. De rugleuning is licht gekanteld voor optimaal zitcomfort en ondersteuning.

De Co Chair is ontworpen in samenwerking door Norm Architects en Els Van Hoorebeeck voor The Office Group en heeft een relax en minimalistisch design. Deze veelzijdige stoel-familie kan even goed worden gebruikt voor eettafel, bureau of in een en in openbare ruimte. Co-stoelen zijn stapelbaar en verkrijgbaar in een aantal verschillende afwerkingen, met of zonder bekleding.


Kleur:Natuurlijk eiken,Frame zwart.
Breedte:58 cm Diepte:49,5 cm Hoogte:85 cm
Stoelhoogte:45 cm
Frame materiaal:Gepoedercoat staal
Stoel materiaal:Multiplex, eikenfineer

De ontwerper: Norm Architects,

Norm Architects is een dynamisch ontwerpduo samengesteld uit de Deense architecten Kasper Rønn (1976) en Jonas Bjerre-Poulsen (1976), beiden afgestudeerd aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten in Kopenhagen. Als echte modernisten geloven ze in design waarbij de nadruk ligt op het voldoen aan een echte behoefte in plaats van het creëren van een behoefte, en dit weerspiegelt hun werk als architecten en industrieel ontwerpers.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen