TOM DIXON MELT STAND VLOERLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De stand is zo ontworpen dat elke individuele melt prachtig tentoongesteld wordt. Op deze vloerlamp raakt u daarom nooit uitgekeken.

Lees meer
€4.750,00
INCLUSIEF BTW

TOM DIXON MELT STAND VLOERLAMP

MELT VLOERLAMP

Deze Tom Dixon vloerlamp heeft overdag, indien deze is uitgeschakeld een solide en ondoorzichtig uiterlijk. ’s Avonds, wanneer u de Melt Stand Vloerlamp aanzet, transformeert deze en worden de zeven bollen licht doorzichtige. Het polycarbonaat waarvan de Melt Stand Vloerlamp is gemaakt zorgt voor de fascinerende aanblik. De binnenzijde van het materiaal is reflecterend en geeft de bollen het uiterlijk van verhit geblazen glas. De standaard is zo ontworpen dat elke individuele bol prachtig tentoongesteld wordt. Op deze vloerlamp raakt u daarom nooit uitgekeken. 

De vloerlamp heeft een breedte van 87 centimeter en een hoogte van 175 centimeter. De aanbevolen lichtbron is voor de vier grote Melt bollen een E27 heldere halogeenlamp/Led  van maximaal 28/6 Watt. Voor de drie Melt Mini bollen kunt u een E14 heldere halogeenlamp / Led van maximaal 25/6 Watt gebruiken. De lichtbronnen zijn niet inbegrepen.

Afmeting: b. 87 x h. 175 cm. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen