MASSIMO BAMBOO VLOERKLEED

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Het handgeweven Massimo Copenhagen Bamboo vloerkleed is gemaakt van 100% bamboo vezels en is heerlijk zacht en heeft een elegante glans. Het vloerkleed is duurzaam en bio afbreekbaar wanneer nodig, en komt in veel mooie kleuren en 5 formaten.

Lees meer
€805,00
INCLUSIEF BTW

MASSIMO BAMBOO VLOERKLEED

MASSIMO COPENHAGEN TAPIJT BAMBOO.

Massimo BAMBOO vloerkleden zijn gemaakt van 100% bamboevezels wat een luxueus gevoel geeft door de unieke zachtheid en het glanzende oppervlak. Bamboevezels zijn gemaakt van bamboepulp en hebben een zeer sterke duurzaamheid, stabiliteit en vasthoudendheid.

De kwaliteit van de vezels minimaliseert peeling tot bijna niets. De productie van Bamboo is duurzaam omdat het zonder enige pesticiden boeit en ook biologisch afbreekbaar en dus een zeer milieuvriendelijk materiaal is.

Een "underlay" tapijt wordt aanbevolen.
Kwaliteit: Handgeweven 100% bamboe

De beschikbare kleuren zijn: Copper, Stiffkey-blauw, Light Grey, Rose Dust, Plum, Grey, Light Brown, Steel-black.

De beschikbare maten: 140 x 200 cm., 170 x 240 cm., 200 x 300 cm., 250 x 300 cm., 300 x 400 cm (! 300 x 400 cm alleen in grijs, lichtgrijs en stiffkey-blauw)

Info:

Productiemethode: handgeweven
Poolhoogte: 11-12 mm
Gewicht: 4,00 kg / m2
Maatvariatie: +/- 3%
Vlamvertragende behandeling: mogelijk te behandelen met FLOVAN CGN-01
Bescherming: Scotchgard-behandeling en motwering mogelijk
Garantie: 2 jaar

Behandeling:

Professionele reiniging wordt aanbevolen. Nooit reinigen met chemicaliën!
Dagelijkse reiniging: Gebruik de stofzuiger zonder borstel - regelmatig als het tapijt nieuw is, omdat het gedurende een bepaalde tijd pluisjes zal produceren. Stofzuig in de richting van de stapel. Het is een goed idee om het vloerkleed twee keer per jaar rond te draaien om ongelijkmatige slijtage te voorkomen en b.v. voelde onder de voeten van zware meubels die op het tapijt stonden.

Houd er rekening mee dat de kleuren kunnen vervagen als het tapijt gedurende langere tijd aan sterk zonlicht wordt blootgesteld. Er kunnen vlekken op de achterkant van het tapijt optreden, dus het wordt aanbevolen om op kwetsbare oppervlakken een ondertapijt te gebruiken.

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);