MADE BY CHOICE Fem Bureau Eiken

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De compacte Fem bureau is een modern en multifunctioneel thuiswerkstation van Made by Choice ontworpen voor het thuis werken of voor gebruik in kantoor.

Lees meer
€590,00
INCLUSIEF BTW

MADE BY CHOICE Fem Bureau Eiken

Fem work desk eiken.

Het Fem-bureau van Made by Choice is een multifunctioneel thuiswerkstation dat is ontworpen om te voldoen aan de eisen van modern werken op afstand, zelfs in kleinere ruimtes. Gemaakt door interieurarchitectenbureau Fyra, gespecialiseerd in kantoorinterieurs, is het bureau geïnspireerd op de eigen ervaringen van de ontwerpers met thuiswerken - bij gebrek aan een beter alternatief moesten ze werkplekken opzetten op droogrekken of hoge stoelen en zelfs in een thuissauna. Het Fem home office bureau is eenvoudig te monteren zonder schroeven, en net zo snel en gemakkelijk te demonteren en op te bergen als het niet meer nodig is.

Of u nu studeert of thuis werkt, het is belangrijk om gedurende de dag van houding te veranderen. Het Fem-bureau is daarom zo ontworpen dat je zittend of staand kunt werken: het achterpaneel van het bureau kan worden gebruikt als bovenste plank waarop je je laptop kunt plaatsen om een ​​ergonomisch sta-bureau te creëren. Door de simpele maar toch verstelbare structuur kan het Fem bureau ook gebruikt worden als praktisch dressoir in de keuken of als minimalistisch rek in de slaapkamer, woonkamer of kinderkamer.

Kleur: mat gelakt eiken
Afmetingen:Diepte50 cmBreedte95 cmHoogte105 cm, onderste tafelblad: 74 cm
Materiaal:Mat gelakt massief eiken en met eiken gefineerd plywood. 
Gewicht:30 kg

Note:
Wordt plat verpakt geleverd. Bevat een extra ondersteuningsconstructie.

De ontwerpers:

Fyra is een in Helsinki gevestigd interieurontwerpbureau, opgericht in 2010, gespecialiseerd in werkomgevingen en hotel- en restaurantruimtes. Het bureau heeft ook ervaring in conceptontwerp en in verschillende transversale projecten, met o.a. het Box by Posti-zelfbedieningsconcept voor het toonaangevende post- en logistieke bedrijf Posti in Finland en tentoonstellingsruimten voor de Helsinki Design Week. In 2020 heeft de Finse vereniging van interieurarchitecten, SIO, Fyra uitgeroepen tot bureau voor interieurarchitectuur van het jaar.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);