MADE BY CHOICE Airisto Kruk Essen

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Het minimalistische Airisto krukje van het Finse Made by Choice is een praktisch krukje of bijzettafel, een mooi ontwerp van Joanna Laajisto.

Lees meer
€485,00
INCLUSIEF BTW

MADE BY CHOICE Airisto Kruk Essen

Made By Choice kruk / bijzettafel.

De Airisto kruk, ontworpen door Joanna Laajisto voor het Finse Made By Choice, heeft zachte, ronde vormen en een asymmetrische voetstructuur. Gemaakt van duurzaam essenhout, deze minimalistische en veelzijdige kruk/bench kan ook als bijzettafel worden gebruikt.

De Airisto collectie is oorspronkelijk ontworpen voor het pension Villa Airisto in de zuidwestelijke archipel van Finland. Het ontwerp weerspiegelt tonen van de zorgeloze sfeer van de oude Scandinavische zomer villacultuur. De vloeiende, organische vormen van Airisto zullen zowel moderne stads huizen als traditionele villa's en zomerhuizen aanvullen.

De collecties van Made By Choice worden vervaardigd in de eigen fabriek van het bedrijf in Halikko, Finland.

Kleur:Essenhout
Afmetingen:Breedte 35 cm Diepte 35 cm Hoogte 45 cm
Materiaal:Essenhout

Over de ontwerpster:

Joanna Laajisto (geboren in 1977) is een Finse binnenhuisarchitect - en voormalig professioneel snowboarder! Na haar afstuderen aan het Interior Design Institute in Los Angeles, werkte Laajisto vijf jaar bij Gensler Architects voordat hij terugkeerde naar Finland. In 2018 werd Joanna Laajisto door haar collega's van de Finse vereniging van interieurarchitecten verkozen tot interieurontwerper van het jaar.

In 2010 richtte Joanna Laajisto een ontwerpstudio op onder de naam Studio Joanna Laajisto in Helsinki, waar ze onderscheidende commerciële interieurs ontwerpt voor onder meer de detailhandel, horeca en werkplekken. De afdruk van Studio Joanna Laajisto kan bijvoorbeeld worden vereerd in het ontwerp van de werkplek van de beroemde in Helsinki gevestigde videogame-ontwikkelaar Supercell en het boetiekontwerp van de vooraanstaande Finse juwelier Atelier Torbjörn Tillander in Helsinki.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);