LOUIS POULSEN PH 5 Hanglamp Monochrome

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Louis Poulsen PH5 Monochrome hanglamp van Poul Henningsen geeft deze design klassieker een eigentijdse look en geeft mooi diffuus licht.

Lees meer

€845,00 €755,00

INCLUSIEF BTW

LOUIS POULSEN PH 5 Hanglamp Monochrome

Louis Poulsen PH5 Hanglamp Monochrome Wit.

Een ontwerp van Poul Henningsen uit 1958.

Een echt Deens designicoon dat wereldwijd enorm populair is geworden. 

Deze inmiddels designklassieker is een waardevolle aanvulling voor uw interieur. In Denemarken is zelfs in één op de twee huishoudens voorzien van een Louis Poulsen PH5.

De structuur van de lamp is zowel elegant als innovatief: de mooie, gelaagde schijven voorkomen verblinding en zorgen voor een aangename verlichting. Bovendien geven de gekleurde kegel en de kleine kleur reflector in de lamp zelf het licht een warmere uitstraling.

De naam van de lamp verwijst naar de ontwerper en de diameter van 50 centimeter van de grootste schijf. De Hanglamp PH 5 past perfect boven een eettafel, maar is ook bijzonder mooi op zijn plaats bij hogere montage in verschillende architecturale ruimtes lobby's / vides ed.

Diameter: 50 cm. / Hoogte: 26,7 cm.
Lamp voet: E27

Bio over de ontwerper: Poul Henningsen.

Poul Henningsen (1894-1967) was een beroemde Deense ontwerper die van 1911 tot 1914 studeerde aan de Technische School in Frederiksberg, Denemarken en vervolgens aan de Technische Hogeschool in Kopenhagen van 1914 tot 1917. Hij begon met het beoefenen van traditionele functionalistische architectuur, maar dan de jaren dat zijn professionele interesses zich veranderden en zich voornamelijk op verlichting richtten, is dat waar hij beroemd om is geworden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);