LOUIS POULSEN LP CITE HANGLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De hanglamp LP Cite is ontworpen voor een hoog plafond in een lobby of hangend in een vide, zo komt deze prachtige hanglamp het beste tot zijn recht.

Lees meer

€1.475,00 €1.325,00

INCLUSIEF BTW

LOUIS POULSEN LP CITE HANGLAMP

LOUIS POULSEN LP CITÉ HANGLAMP

Ontwerp van Julie Richoz.

De Louis Poulsen LP Cité is een groot armatuur (hoogte 80 cm) ontworpen voor installatie op belangrijke hoogtes (vanaf 3 m en hoger), voor grote ruimtes zoals zalen, lobby en auditoria. De 51 W LED-lichtbron biedt comfortabel en energiezuinig naar beneden gericht licht. De structuur verdeelt het licht intern in de pendel en creëert een prachtig samenspel van een licht en schaduwspel, waarbij de 8 gebogen oppervlakken geleidelijk en harmonieus worden uit gelicht. Omdat de LED-lichtbron traploos dimmen ondersteunt, kan het armatuur ook worden gebruikt in ontvangstruimtes. Het ontwerp ziet eruit als een skyline van een grote stad en de witte kleur zorgt voor een sterke aanwezigheid.

De maat is Ø 39,3 x H 80,8 cm.

Afwerking: Mat wit poedercoating, Bovenkant: aluminium kleurig poedercoating, reflector: poedercoating hoog reflecterend wit, diffuser: glanzend.

Lichtbron 51W LED 3000K (koud licht), lichtintensiteit 3606lm.
Lichtregeling via DALI.

Over de ontwerper:

Julie Richoz werd geboren in 1990 in Zwitserland en studeerde aan ECAL en woont en werkt nu in Parijs. In haar werk richt ze zich op het spelen met waarnemingen van ruimte, leegte en diepte. Haar werken interageren met hun omgeving, betrekken ze op een bepaalde manier en resulteren in een fascinerend samenspel. Ze werkt met materialen zoals glas en keramiek en heeft een prachtige vaas ontworpen voor CIRVA. Deze bevat ontwerp elementen die ook worden weerspiegeld in de LP CITÉ-armatuur. In al haar ontwerpen speelt ze met licht en het samenspel in materialen zoals glas en dunne metalen platen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen