LOUIS POULSEN DOO-WOP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De binnenreflector van Doo-Wop biedt aangenaam neerwaarts licht en de buitenreflector geflecteerd aangenaam licht zowel omhoog als omlaag.

Lees meer

€385,00 €345,00

INCLUSIEF BTW

LOUIS POULSEN DOO-WOP

LOUIS POULSEN DOO-WOP HANGLAMP.

De hanglamp Doo-Wop van Louis Poulsen werd oorspronkelijk ontworpen in samenwerking met de Deense Marine in de jaren 1950 en is recentelijk opnieuw geïntroduceerd als Doo-Wop. De Doo-Wop is veel gebruikt bij de marine vanwege zijn unieke verlichtingskwaliteiten. Met hand-gesponnen metalen tinten met opgerolde randen, biedt de binnenreflector van Doo-Wop aangenaam neerwaarts licht en de buitenreflector stuurt aangenaam licht zowel omhoog als omlaag.

De opnieuw geïntroduceerde versie is het zelfde als de originele Doo-Wop, alleen het kleurenpalet is uitgebreid. Dankzij het compacte, tijdloze en opvallende ontwerp is Doo-Wop een uitstekende hanglamp in elke kamer, alleen of in een cluster.

Let op: de oppervlakken van messing, koper en roestvrij staal zijn onbehandeld. Dit betekent dat het oppervlak in de loop van de tijd verandert en een uniek patina ontwikkelt. 

De afmetingen zijn: (h) 24.5 x (Ø) 28.3 cm.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen