LE KLINT SWIRL WAND- EN PLAFONDLAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De ontwerper Øivind Slaatto haalde inspiratie voor de Le Klint Swirl collectie uit de natuur en wiskundige principes.

Lees meer
€890,00
INCLUSIEF BTW

LE KLINT SWIRL WAND- EN PLAFONDLAMP

Le klint Swirl wand/plafond lamp.

De ontwerper Øivind Slaatto haalde inspiratie voor de Swirl-serie uit de natuur en fundamentele wiskundige principes. Hij wilde een manier vinden om de gedetailleerde constructie van een slakkenhuis en zijn fascinatie voor fractals te integreren. Hij wilde dat het ontwerp en het vakmanschap en kwaliteit  van le klint duidelijk zou reflecteren als je naar de lamp keek.
 
De swirl plafond /wandlamp heeft een mooie natuurlijke vorm. Aan de binnenkant zijn de gelaagde kunststof elementen wit/wit of wit/koper van kleur, waardoor ze het licht prachtig indirect reflecteren.
 
De lamp is verkrijgbaar in drie afmetingen:
Ø37 x D 15 cm. / 2xE27 fitting max. 25W
Ø60 x D 20 cm. / 2xE27 fitting max. 40W
Ø75 x D 32 cm. / 2xE27 fitting max. 40W

De Swirl is ook verkrijgbaar als hanglamp, vloer of tafellamp.
 
Over de ontwerper:

Øivind Slaatto vindt grote inspiratie in de natuur, vooral in de slak - zowel wat betreft de constructie van de slakkenhuis als het trage tempo van de slak.

Bovendien fascineren de Fibonacci-reeks, fractals en andere wiskundige basisprincipes hem. Deze inspiratiebronnen vormden de basis voor zijn allereerste ontwerp na het behalen van zijn diploma.

Voor B&O maakte hij de luidspreker A9, die in 2012 werd geïntroduceerd. Dezelfde principes hebben zijn nieuwe serie lampen geïnspireerd - de Swirl. De lampen zijn eigenlijk al in ontwikkeling sinds hij zijn studie in 2008 afrondde, maar Øivind heeft intensief gewerkt aan het verbeteren en polijsten van de eigenschappen.
 
 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);