LE KLINT Arc tafellamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De moderne en elegante Arc Tafellamp is geïnspireerd op de prachtige hoge gewelven en rondingen van de befaamde gotische Grundtvigs-kerk in Kopenhagen.

Lees meer
€545,00
INCLUSIEF BTW

LE KLINT Arc tafellamp

Le Klint ARC Tafellamp.

Ontwerp: Manér Studio

De Arc serie is ontworpen ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van Le Klint in 2018, door Manér Studio als onderdeel van de Le Klint Arc-collectie. Omdat hij lampen wil maken die de geschiedenis van Le Klint weerspiegelen, onderscheidt de Arc tafellamp zich door zijn gebeeldhouwde bogen; zijnde een moderne interpretatie van de met de hand geplooide lampenkap die voor het eerst werd ontworpen door P.V Jensen Klint, die altijd in het hart van het bedrijf Le Klint heeft gestaan.

Het gebruik van bogen in het ontwerp is ook geïnspireerd door Jensen Klint toen de ontwerpers, Marie Hesseldahl en Nanna Neergaard, zijn gebouw Grundtvig’s Church bezochten met hoge bogen in gele baksteen.

Door dit gebogen ontwerp te combineren met een eiken voet , heeft het design duo een tafellamp gecreëerd die zowel elegant als eigentijds is, perfect voor een moderne en vintage inrichting.De stalen achterzijde van de kap is afhankelijk van de variant zwart- of champagne-gekleurd. Het diffuse licht geeft een prettige gloed die in elke thuissituatie een heerlijke sfeer zal creëren. 

Naast de tafellamp bestaat de ARC serie uit een vloerlamp, hanglamp en wandlamp.

Afmetingen:Diepte / Lengte 11 cm Hoogte 40 cm Breedte 19 cm.
Lichtbron: is inbegrepen
Snoer Lengte: 150 cm.
Soort lichtbron 1x E14 Max. 10W LED
Lumen 420

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);