FLOS LAMPADINA TAFELLAMP WIT

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Ondanks het industriële en misschien wel wat stoere uiterlijk geeft de Flos Lampadina lamp toch een zacht, diffuus licht dankzij de speciaal voor Flos gezandstraalde glazen lichtbron.

Lees meer

€110,00 €89,00

INCLUSIEF BTW

FLOS LAMPADINA TAFELLAMP WIT

Ontwerp van Achille Castiglioni.

De Lampadina tafellamp straalt industriële esthetiek uit met een naam die de speelse eenvoud van het ontwerp benaamd, lampadina is Italiaans voor "gloeilamp". Lampadina, ontworpen door Achille Castiglioni in 1972, bestaat uit een ronde, gedeeltelijk gezandstraalde lamp zonder schaduw en een spoel-achtige voet die het overtollige netsnoer bevat. Ondanks het industriële en misschien wat mannelijke uiterlijk, geeft Lampadina toch een zacht, diffuus licht dankzij de gezandstraalde glazen bol.

Materiaal: Aluminium.
Kleur: Wit
Diameter: 12,5 cm. Hoogte:24 cm.
Lamp fitting: E27
Lichtbron: 2W LED Glo bol Sab. (inbegrepen)
Lichtstroom: 200lm
Kleurtemperatuur: 2700K
IP waarde: 20
Snoer lengte: 230 cm.


Over de ontwerper: 

De Italiaanse architect en ontwerper Achille Castiglioni (1918-2002) is een van de grootste namen van modern Italiaans design. Zijn vader was een opmerkelijke Italiaanse architect Giannino Castiglioni, en ook zijn broers Pier Giacomo en Livio werkten met architectuur en design. Achille en Pier Giacomo werkten tot de dood van Pier Giacomo in 1968 als designerpaar samen. Achille ontving tijdens zijn carrière negen keer de prestigieuze Compasso d'Oro designprijs.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);