KAY BOJESEN PANDA BEER SMALL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Een nieuw lid bij de Kay bojesen family de Panda beer.

Lees meer
€95,00
INCLUSIEF BTW

KAY BOJESEN PANDA BEER SMALL

KAY BOJESEN PANDA SMALL.

Ontwerp van Kay Bojesen.

Kay Bojesen staat al heel lang bekend om de speelse/iconische houten figuren - en nu komt er een nieuw lid bij de groep: de panda.

Maar de zwart-witte beer draagt ​​een belangrijke boodschap. De panda is gelanceerd in samenwerking met het WWF World Nature Fund en symboliseert de relatie tussen duurzaamheid, natuur en modern design.

Kay Bojesen Panda is gemaakt om de bedreigde dieren in de wereld te ondersteunen. Daarom gaat een deel van de verkoop ook naar WWF's werk aan natuur beschermingsprojecten.

"Ik hoop dat het in veel huizen zal staan ​​en u eraan zal herinneren dat er iets is dat het waard is om voor te vechten", zei Bo Øksnebjerg, algemeen secretaris van het WWF World Natural Fund toen het nieuwe familielid werd gepresenteerd.

De afmetingen zijn: H 15 / B9,5 / D6,5 cm.

Zwart wit gelakt, de Panda is gemaakt van FSC®-gecertificeerd hout.

Over de ontwerper:

Kay Bojesen (1886-1958) was een leerling van Georg Jensen, opleiding als zilversmid vanaf 1906. Na een paar jaar in Duitsland en Frankrijk begon hij te werken als zilversmid in Kopenhagen. Gelukkig was Kay Bojesen veel te nieuwsgierig om zich te beperken tot het raffineren van metalen, en in de jaren 1920 begon hij te experimenteren met andere materialen. In de loop van zijn verkenning ontdekte hij hout als een materiaal met zeer speciale mogelijkheden voor industriële behandeling en styling.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen