KAY BOJESEN MIDSUMMER GARLAND BLOEMENKRANS

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Deze bloemenkrans werd oorspronkelijk ontworpen voor het zeer populaire midzomerfestival in Zweden en nu is het een vrolijke versiering voor op het hooft van onze houten vrienden waaronder de ondeugende aap.

Lees meer
€28,00
INCLUSIEF BTW

KAY BOJESEN MIDSUMMER GARLAND BLOEMENKRANS

Midsummer Garland krans, Multi kleurig.

Aandoenlijke midzomerkrans van Kay Bojesen in groen geverfde beuk met schattige stoffen bloemen in verschillende kleuren. Zoals te zien is op de foto's, is de krans gemaakt om op de hoofden van de verschillende houten figuren te worden geplaatst. Het is de perfecte manier om een ​​lente- en zomersfeer in huis te brengen. 

Oorspronkelijk is de bloemenkrans ontworpen voor de populaire vakantie van Zweden: midzomer. 

Specificaties: 
Afmetingen: Ø 5 cm.  Deze past op: kleine aap small, kleine beer, kleine panda, zangvogel (songbird) en de mini-olifant.

Over de designer

Kay Bojesen (1886-1958) is een van de belangrijkste pioniers van het Deense ontwerp. Opgeleid als zilversmid in de Georg Jensen-werkplaats, ontwierp hij verschillende producten in zilver, zoals bestek en serveerschalen, waaronder zijn beroemde Grand Prix-bestek. Kay Bojesen werkte ook met andere materialen en was vooral geïnteresseerd in het verkennen van de mogelijkheden van het hout bewerken waaronder het aapje inmiddels iconisch en een mooi voorbeeld is voor als zijn werk.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);