NORMANN COPENHAGEN JUST STOEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Het ontwerp van de Just stoel is gereduceerd tot twee elementen: een slanke metalen basis en een naar boven taps toelopende stoelzitting. Een minimalistische stoel die toch heel lekker zit.

Lees meer
€240,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN JUST STOEL

JUST STOEL

Ontwerp van Iskos-Berlin.

Een minimalistische stoel die is gereduceerd tot twee elementen: een slanke metalen onderstel en een naar boven taps toelopende zitting. De stoel springt in het oog met zijn dikke fineer zitting, die benadrukt wordt door een gekleurde rand in sommige uitvoeringen, en heeft een comfortabele zit door de iets naar beneden gebogen voorzijde.

Dankzij het eenvoudige ontwerp is Just Chair goed geschikt voor verschillende ruimtes en toepassingen. De stoel is bekroond met de Interior Innovation Award.

Breedte: 53 cm. Diepte: 53 cm. Hoogte: 79 cm.
Zithoogte: 45 cm.
Zitting materiaal: gelakt essenfineer
Basismateriaal: powder coated staal
Gewicht: 6,3 kg.

Over de ontwerpers:

Het in Kopenhagen gevestigde Iskos-Berlin is een samen werkings verband tussen de ontwerpers Boris Berlin en Aleksej Iskos. Iskos-Berlin, opgericht in 2010, werkt op het gebied van meubeldesign en ook industrieel en grafisch ontwerp. Het creatieve duo experimenteert met nieuwe technieken en materialen om te zien welke effect deze  hebben op alledaagse voorwerpen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen