NORMANN COPENHAGEN JET SHELF WANDPLANK 160 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De flexibele aluminium jet shelf wandplank heeft een soort ruimtelijk ontwerp met een vloeiend industrieel silhouet voor gebruik op uw werkkamer, woonkamer of slaapkamer.

Lees meer
€360,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN JET SHELF WANDPLANK 160 CM.

Jet wandplank 160 cm.

Ontwerp van Simon Legald.

De Normann Copenhagen Jet-shelf is het eindresultaat van het mixen oppervlakken en productie door de ontwerper Simon Legald. De aluminium shelf heeft een ruimtelijk ontwerp en een duidelijk industrieel silhouet, waardoor het veel weg heeft van een deel van de aerodynamische constructie van een straaljager.

De asymmetrische mix van het horizontaal en verticaal oppervlak creëert het architecturale ontwerp van de Jet-shelf en is een prachtige manier voor het etaleren van uw waardevolle items en opslag van bv boeken. Het profiel heeft kleine incisies, die de het opvallende  gegroefde oppervlaktestructuur creëeert. De groeven zorgen er ook voor dat de items die op de plank worden geplaatst minder snel van hun plaats schuiven.

Afmetingen: (l) 160 x (b) 21 x (h) 11 cm.


Materiaal: Jet in wit en zwart: powder coated aluminium.
Jet in zilver en champagne: aluminium met een geanodiseerd oppervlak.

Over de ontwerper: 

Simon Legald studeerde in de zomer van 2012 af aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten. Zijn werk bestaat uit producten op zowel kleine als grote schaal. De ontwerpen van Simon worden vaak gemaakt in een dialoog tussen vakmanschap en industrie. Hij houdt er ook van om de technieken die nodig zijn voor de structuur van een product in het ontwerp op te nemen door ze visueel te markeren.

“Eerlijkheid maakt een product begrijpelijk en beschrijft de functionaliteit van het product. Als u het product begrijpt, heeft het geen uitleg nodig. De essentie van mijn ontwerp is dat het wordt gekocht en gebruikt. Daarom moet het niet alleen voldoen aan de functionele aspecten, maar ook aan de psychologische en esthetische behoeften. Voor mij beschrijft eenvoud de ware identiteit van objecten en maakt ze betrouwbaar. In mijn ontwerp probeer ik geen onnodige details toe te voegen. Ik werk eenvoudig door de benodigdheden te benadrukken in plaats van ze te verbergen. Het geeft het product een eenvoudige en eerlijke uitdrukking. "

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);