HAY J77 STOEL, BEUKENHOUT

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Hay J77 eetkamerstoel, ontworpen door Folke Pålsson, is een klassieke houten stoel gemaakt van massief beukenhout.

Lees meer
€159,00
INCLUSIEF BTW

HAY J77 STOEL, BEUKENHOUT

HAY J 77 STOEL

Een zeer degelijke en functionele eetkamerstoel ontwerp van de Deen Folke Pålsson Deze creëerde de stoel voor HAY, het ontwerp gaat terug naar de jaren 60! en is een echte klassieker.  Een prachtige houten stoel met een zeer comfortabele zitting, de stoel is gemaakt van massief beukenhout. 

De Folke Pålsson’s J 77 eetkamerstoel heeft een comfortabele brede zitting en mooie ronde spijlen bij de rugleuning for optimaal zit comfort, de stoelpoten die conisch van vorm zijn staan licht naar buiten toe gedraaid voor een solide positie van de stoel. Deze fraaie J 77 stoel is door Hay opnieuw in de collectie gebracht, in een solide beukenhouten versie met een natuurlijk gelakte afwerking of in andere varianten om uit te kiezen.

De eenvoudige houten constructie en zijn lichtgewicht design maken van de J 77 een tijdloze klassieker.

De eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De afmetingen zijn:W 43 x D 43 x H 79 cm. Zithoogte: 44,5 cm. 

Folke Pålsson is een Deense ontwerper die werkte voor de FDB meubelen design studio in de jaren '60. Zijn J 77 stoel is direct herkenbaar als een design klassieker door heel Scandinavie voor een luchtige, comfortabele, mooi ontworpen design stoel. FDB (bedrijfsnaam: Fællesforeningen Danmarks Brugsforeninger) is meer bekend onder de naam Coop ( Danish Consumers Cooperative Society). De FDB meubel bedrijf speelde een grote leidende rol in het moderniseren van  de Deense industrie in heel Denemarken. Het bedrijf werd opgericht in 1933 en in 1942 werd Børge Mogensen geinstalleerd als  design director. Deze meneer was bekend om zijn nieuwe kijk en benadering op het creeren van simpele, elegante en praktische design voor een breed publiek.De stoel van Folke Pålsson, de J77 wordt nu geproduceerd door HAY, in een breed scala aan mooie kleuren.

Bekijk hieronder de Hay product presentatie voor de Hay J77 stoel:

https://cdn.webshopapp.com/shops/9368/files/300853530/product-presentation-j-series-all-all.pdf

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen