FLOS ARCHITECTURAL INFRASTRUCTURE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Infra-Structure van Flos kan voorzien worden van tal van verlichting spots die ieder een andere functie hebben.

Lees meer
€6.330,00
INCLUSIEF BTW

FLOS ARCHITECTURAL INFRASTRUCTURE

FLOS INFRA STRUCTURE.

Het Flos Infra-Structure systeem is een innovatief verlichtingssysteem, ontworpen door de Belgische designer Vincent van Duysen. Het systeem bestaat uit lange, strak vormgegeven buizen die als een netwerk onder het plafond hangen. De vorm ervan kan met grote mate van vrijheid samengesteld worden. Het geheel zorgt voor een modern en ruimtelijk gevoel.

Dit innovatieve systeem maakt gebruik van magneten om zo spots, hanglampen en tl-buizen in een handomdraai te kunnen monteren of posities te veranderen.Ook is het mogelijk om de infrastructure via smart control te schakelen/dimmen.

De Infra-Structure kan voorzien worden van tal van lichtelementen die ieder een andere functie hebben. Er zijn verschillende functionele minimalistische spots verkrijgbaar maar ook meer decoratieve elementen die speciaal voor de Infra-structure zijn ontworpen en het systeem extra uniek en ook sfeervol maken denk hierbij aan bijvoorbeeld toepassing boven een kookeiland.De Infra-structure is verkrijgbaar in een witte en zwarte variant.

Zie hier de Infra-Structure 

Video Van Duysen

De prijs is voor de afgebeelden configuratie (1e foto).

♠ De opstelling en enkelen voorbeelden van het Flos Infra Stucture hangt in onze showroom.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande informatie een vraag over het Infra Structure systeem, aarzel dan niet en neem contact op met ruud@nordicnew.com ook voor een lichtplan/ technische tekening. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen