NORMANN COPENHAGEN HYG FAUTEUIL HOOG UP - SWIVEL ALU - TILT

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De moderne Lounge stoel van Simon Legald met optimaal comfort en vriendelijke zachte lijnen komt in veel stofopties en leer. Voor extra comfort is er ook een bijpassende Ottoman.

Lees meer
€2.605,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN HYG FAUTEUIL HOOG UP - SWIVEL ALU - TILT

HYG LOUNGE CHAIR HIGH BACK - SWIVEL ALUMINIUM - TILT FUNCTIE.

Ontwerp van Simon Legald.

Geen enkel ander woord in de Deense taal is zo internationaal als het woord "hygge". Een woord dat zo moeilijk te definiëren is, en toch zo eenvoudig in de praktijk. Bij Hygge draait alles om een goed gevoel - veiligheid, warmte en comfort en juist deze eigenschappen vormen de basis voor de Hyg Lounge-serie van de Deense Simon Legald.

Met de Hyg chair heeft Simon Legald een exclusief assortiment ontworpen, waarin zachte lijnen en omcirkelende contouren een gezellige en aangename ruimte creëren. Hyg is gemaakt voor hygge. De serie, die bestaat uit een bank, fauteuils en voetenbank, is  een warme en oprechte vorm. Het ruime silhouet straalt een primaire zuiverheid uit. Zijn omvangrijke vorm wordt gecompenseerd door een smalle contour, die zijn uitdrukking verfijnt en verfijnt. De hoge zijkanten schermen de kamer licht af, terwijl een brede zitting het mogelijk maakt om een breed scala aan ontspannende zithoudingen aan te nemen.

H: 107,5 x L: 84,5 x D: 83,5 x SH: 40 cm.

Zie alle leer optie,s kleuren van, Sørensen Ultra Leather en Sørensen Vegetal Leather.
Voor op maat gemaakte bestellingen en meer informatie over Hyg kunt u ons mailen op: [email protected]

♠-Artikel is aanwezig in onze showroom.

♠-made to order

♠-Artikel wordt full service bij u thuis bezorgt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);