NORMANN COPENHAGEN Hyg 2 zits bank eiken voet - 169 cm.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Normann Copenhagen Hyg hoge rugleuning schermt de kamer lichtjes af, terwijl de brede zitting het mogelijk maakt om een breed scala aan ontspannende zithoudingen aan te nemen voor optimaal zit en lig comfort.

Lees meer
€2.510,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN Hyg 2 zits bank eiken voet - 169 cm.

HYG BANK.

Geen enkel ander woord in de Deense taal is zo internationaal bekend als "hygge". Een woord dat zo moeilijk te definiëren is, en toch zo eenvoudig is in de praktijk. Bij Hygge draait alles om een goed gevoel - veiligheid, warmte en comfort , en juist deze eigenschappen vormen de basis voor de Hyg Lounge-serie van Simon Legald.

Met Hyg heeft Simon Legald een exclusief assortiment ontworpen, waarin zachte lijnen en omcirkelende contouren een gezellige en aangename ruimte creëren. De serie, die bestaat uit een bank, fauteuils en voetenbank, is als een warme en oprechte omhelzing van vorm. Het ruime silhouet straalt een primaire organische zuiverheid uit. Zijn omvangrijke vorm wordt gecompenseerd door een smalle contour, die zijn uitdrukking verfijnt en verfijnt. De hoge zijkanten beschermen de kamer lichtjes, terwijl een brede zitting het mogelijk maakt om een breed scala aan ontspannen zithoudingen aan te nemen.

Note:De Hyg van Normann Copenhagen wordt op bestelling gemaakt en geproduceerd volgens uw specifieke keuzes van stof en kleur. Daarom is het retentierecht/14 dagen retourrecht op deze serie niet van toepassing.

♠-artikel wordt full service bij u thuis bezorgt.

Afmetingen:
H: 107,5 x L: 168 x D: 86 x SH: 40 cm 
 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);