HAY TRAY SALONTAFEL HIGH GLOSS 60 x 60 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Hay Tray Tafel is een uitstekende salontafel wanneer je behoefte hebt aan meer ruimte in de woonkamer en toch ook een ruime salontafel. De bekende salontafel met losse tafelblad komt nu ook in een glossy afwerking.

Lees meer
€219,00
INCLUSIEF BTW

HAY TRAY SALONTAFEL HIGH GLOSS 60 x 60 CM.

HAY TRAY SALONTAFEL HIGH GLOSS 60 x 60 CM. 

Het leuke van de Tray Table is dat je meerdere exemplaren op een creatieve manier met elkaar kunt combineren. De Tray Table is een perfecte combinatie van een salontafel, bijzettafel en dienblad ineen.

De salontafel die we standaard tegen komen zijn vaak te groot en onpraktisch voor vele woonkamers. De Tray Tables van Hay zijn daarentegen compact en perfect af te stemmen op je interieur De vier beschikbare afmetingen zijn eindeloos zijn te combineren.
- Bijzettafeltje Tray Table van Hay kan bijvoorbeeld ook worden toegepast als bedtafeltje in de slaapkamer of extra tafeltje in de keuken of in de gang.  
- Voor extra mogelijkheden zijn er verschillende kleinere dienbladen te bestellen die leuk te combineren zijn met de Tray Table en zorgen voor een kleuraccent. 

De tafels zijn gemaakt van powder coated staal wat deze zeer duurzaam maken.

Verkrijgbaar in de volgende formaten:

- SMALL; B 30 x D 30 x H 30/34- MEDIUM; B 40 x D 40 x H 40/44 -LARGE; B 40 x D 60 x H 50/54 -XLARGE; B 60 x D 60 x H 35/39 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen