HAY TIME ZANDLOPER

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De Hay Time zandloper is een minimalistische kijk op de klassieke zandloper van weleer en ziet er modern en decoratief uit. De Time zandloper is gemaakt van mooi helder glas in een organische vorm en komt in drie formaten en verschillende kleuropties.

Lees meer
€39,00
INCLUSIEF BTW

HAY TIME ZANDLOPER

Hay Time Zandloper

De Hay Time is een ontwerp met een organische zachte vorm en complementaire combinaties in helder en in gekleurd glas met fijn zand, deze biedt een eigentijdse, moderne draai aan de klassieke zandloper timer.

Door die kenmerkende organische vormgeving en de zachte kleuren van het fijne zand is de Time niet alleen een zandloper maar bovenal ook een prachtig decoratief en tijdloos accessoire voor uw interieur. De Time zandloper staat prachtig in uw woonkamer, thuiskantoor, slaapkamer of gebruik deze in de badkamer bij het tandenpoetsen. 

De HAY Time Zandloper is een eigen ontwerp van de Deense label HAY Studio. De Time zandloper is een echt decoratieve accessoire, organisch en modern vorm gegeven en telt af tot wel 120 minuten bij de grote uitvoering.

De Hay Time zandloper komt in het helder glas, het zand komt in goud, zilver, koper. De Time zandloper komt in meerdere formaten: H 24 (45 min.), 36 (90 min.)en 37,5 cm (120 min.).

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen