HAY PYRAMID BANK 12 - 250 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Hay-pyramid bank is ontworpen om functioneel, licht en sterk te zijn.

Lees meer
€1.039,00
INCLUSIEF BTW

HAY PYRAMID BANK 12 - 250 CM.

PYRAMID BENCH 12

De Hay Pyramid 12 eetbank is ontworpen door Wim Rietveld.

De zitting van de Pyramid 12 eetbank van HAY is gemaakt van massief eiken en heeft een dikte van 2,1 centimeter. Het frame is van plaatstaal met een poedercoat. Er zijn meerdere uitvoeringen mogelijk: de zitting kan met een transparante of een matte lak óf in een geoliede variant van gerookt eiken geleverd worden. Het frame is verkrijgbaar met een beige of een zwarte poedercoat.

Kenmerkend voor het design zijn de uit plaatstaal opgebouwde poten, die een stukje uitsteken voorbij de zijkant van de zitting. Toen Rietveld eind jaren ’50 de Pyramid tafel ontwierp, was deze vervaardiging uit plaatstaal een vooruitstrevende staaltje techniek. Het maakt de bank licht, stapelbaar en praktisch in gebruik. Zowel voor zakelijke omgevingen als bij u thuis. Combineer de bank met één van de Pyramid tafels om het plaatje compleet te maken.

De Pyramid serie 12 brengt je terug naar de schoolbanken.  Dat de collectie nu weer opnieuw wordt uitgebracht is het resultaat van een samenwerking van het Deense HAY met het Nederlandse (kantoor)design bedrijf Ahrend.

De Pyramid Bank 12 is verkrijgbaar in twee afmetingen: 190 of 250 centimeter breed. Beide uitvoeringen zijn 40 centimeter diep en 46 centimeter hoog.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);