HAY PALISSADE DINING BANK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De modern Hay Palissade dining tuinbank is gemaakt van verzinkt staal en oogt luchtig door het mooie lijnenspel, prachtig ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec.

Lees meer
€615,00
INCLUSIEF BTW

HAY PALISSADE DINING BANK

HAY PALISSADE DINING BANK.

De nieuwe HAY Palissade collectie bestaat uit 8 verschillende elementen waaronder de Palissade tuinstoel. Deze collectie is voor HAY ontworpen door Ronan en Erwan Bouroullec. De collectie is in veel verschillende omgevingen toepasbaar: cafés, restaurants, tuinen, terrassen en balkons. De collectie tuinmeubelen is sterk, comfortabel en tegelijkertijd modern en elegant.

De slanke maar robuuste Palissade-bank maakt deel uit van Hay's veelzijdige collectie tuinmeubilair. Palissade tuinmeubilair heeft een sterk, grafisch ontwerp dat bestaat uit eenvoudige stalen buizen en lamellen.

Ronan en Erwan Bouroullec werkten twee jaar aan deze  collectie en creëerden een reeks eenvoudige, uitgebalanceerde stukken die zeer geschikt zijn voor terrassen, balkons, tuinen, cafés en openbare ruimtes. De Palissade stoelen, tafels en banken zijn stevig maar ook elegant en perfect voor gebruik buitenshuis, omdat wind en water door het frame van gegalvaniseerd staal gaan. 

De lounge-bank is 128 centimeter breed, 79 centimeter hoog en 70 centimeter diep.. De zithoogte is 45 centimeter en is een beetje naar achter toe gekanteld waardoor u lekker en comfortabel achterover kunt zitten.

Kleur opties: Antraciet, grijs en olijf groen.
Materiaal: Elektrolytisch verzinkt staal, met een poedercoating voor buiten.
Zit diepte: 45 cm. Arm hoogte 65,9 cm.


Ook in deze collectie zit een arm- stoel, een dining-chair, een lounge-chair, ottoman, vierkant tafeltje, rechthoekige tafel, en een tuinbankje.

Over de ontwerpers:

Ronan & Erwan Bouroullec zijn niet alleen broers maar ook een wereld beroemd design duo, gevestigd in Parijs. Zij werken al samen sinds 1998. Ronan is destijds afgestudeerd aan de prestigeuze Ecole Superieure des Arts decoratifs in Parijs en Erwan was leerling van de Ecole nationale superieure des Arts in het franse Cergy. Samen hebben zij met hun succesvolle ontwerpen een grote invloed op de hedendaagse design industrie. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);