HAY Nobody stoel pet vilt

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De unieke Hay Nobody stoel is in zijn geheel gemaakt van vilt. En ook door de vorm is deze stoel eenvoudig stapelbaar, een ontwerp van Komplot Studio 2007.

Lees meer
€559,00
INCLUSIEF BTW

HAY Nobody stoel pet vilt

Hay Nobody Stoel.

De stoel genaamd Nobody is ontworpen door Komplot Design voor Hay. Het was een industriële sensatie toen deze werd gelanceerd. Een stoel gemaakt van recycle-baar plastic omgezet in vilt en gegoten uit één stuk, die bovendien prima stapelbaar was.

De nobody is oorspronkelijk ontworpen voor gebruik in de gevangenissen, aangezien de stoel geen harde randen heeft en daarom niet als bedreigend object kan worden gebruikt. Het is bemoedigend om te zien dat deze zo aansloeg dat deze inmiddels in de vast collectie zit bij Hay.

De nobody is een zeer innovatief design, waarvan de kleinere versie veel gebruikt wordt in kinderkamers.

De afmetingen zijn: 58 x 71 x H78 cm voor de Little Nobody zijn deze - 42 x 40 x H46cm.

De ontwerpers:

Komplot Design, is opgericht in 1987, een samenwerkingsverband van de Deense architect Poul Christiansen (geboren in 1947) en de Russische industrieel en grafisch ontwerper Boris Berlin (geboren in 1953), heeft meubels ontworpen en multidisciplinaire ontwerpoplossingen gecreëerd voor zowel Deense als internationale bedrijven, waaronder Le Klint en Lightyears.0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);