HAY NO TROLLEY A 1

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
Het Hay design aluminiumsysteem is duurzaam en esthetisch en aangenaam minimalistisch dat het zowel in werkruimtes als in uw woonruimte past.

Lees meer
€359,00
INCLUSIEF BTW

HAY NO TROLLEY A 1

HAY NEW ORDER TROLLEY A1.

Ontwerp van Stefan Diez.

Deze trolley vormt een stijlvolle aanvulling op het ruime New Order systeem van Stefan Diez, en breidt deze flexibel uit naar de derde dimensie. Met zijn opbergsysteem voor Hay liet Stefan Diez zien hoe hij vandaag de dag orde kan scheppen. Het aluminiumsysteem is duurzaam en esthetisch zo aangenaam minimalistisch dat het zowel in werkruimtes als in woonruimtes past. Met verschillende opties voor de fronten, aantal lades met slotje etc.  kan het zelfs worden veranderd in een kast. 

New order is een modern opbergsysteem dat bestaat uit tafels/ bureaus, kasten in verschillende hoogtes en breedtes en natuurlijk ook de functionele trolley met 1 of 3 lades.

Kleur varianten: light grey, charcoal en army.

Beide versies zijn voorzien van een slot.

♠-Artikel is aanwezig in onze showroom.

Over de ontwerper:

Stefan Diez is een in München gevestigde Duitse industrieel ontwerper die zijn studio in 2003 oprichtte. Als zoon van een meubelmaker, waar hij zijn eerste training kreeg, is zijn benadering van ontwerp altijd stevig geworteld in de werkplaats, waar hij zijn passie voor materiaal kan verwennen experimenteren.

Hij is afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten en Design in Stuttgart en zijn producten hebben internationale erkenning gekregen, waaronder het winnen van de iF Gold Award en de Red Dot Best of Design Award. Diez kiest voor een toekomstgerichte benadering van design en pleit voor het idee dat design moet gaan over het creëren van duurzame kwaliteitsproducten voor de komende generaties.

Diez is een veeleisende ontwerper, een sterke generator van ideeën en is altijd rigoureus in zijn zoektocht om de echte praktische aspecten van meubelproductie te doorgronden. Voor HAY heeft hij het New Order Shelving System en de New Order Table ontworpen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen