HAY MATIN TAFELLAMP SMALL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Hay Matin-lamp wordt gekenmerkt door zijn prachtige geplooide kap.

Lees meer
€172,00
INCLUSIEF BTW

HAY MATIN TAFELLAMP SMALL

HAY MATIN TAFELLAMP SMALL.

De Hay’s Matin tafellamp is een delicaat ontwerp van Inga Sempé.

De Matin tafellamp is een moderne en ook een poëtisch ontwerp, een elegant ontwerp met klassieke materialen en voorzien van actuele moderne techniek. Zo staat het lampje op een stalen voet met een gepolijste messing laag, mat zwarte snoer en geplisseerde katoenen kap. De kap komt in een aantal warme en ingetogen kleur varianten. De LED lichtbron is geïntegreerd in de lamp zelf, hierdoor heeft u mooi diffuus licht voor sfeer en ook praktisch licht als u dat nodig heeft. De Matin lamp heeft een snoer dimmer.

Kortom een verfijnde tafellamp voor uw woonkamer, slaapkamer of gebruik in publieke ruimtes zoals restaurants, hotels of kantoren.

Afmetingen Matin Small: Kap 30 cm, voet 30 cm, hoogte 38 cm. 

Tafellamp gemaakt van Katoen en gepolijst messing voet.

Lichtbron: LED lichtbron geïntegreerd in de tafellamp. Licht sterkte: 5W Led 2800K / Dimbaar d.m.v snoer dimmer.

Inga Sempé (1968) is een Franse ontwerpster die in 1993 afstudeerde aan ENSCI-Les Ateliers (Frans nationaal instituut voor geavanceerde studies in industrieel ontwerp, Parijs). Sindsdien richt Inga Sempé zich op het ontwerpen van design meubels, verlichting, objecten en stoffen. In het begin van haar carrière werkte Inga Sempé ook samen met de Italiaanse design bedrijven Cappellini en Edra. 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen