HAY DLM BIJZETTAFEL 38 DIA.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
Door het handvat is dit tafeltje ideaal te verplaatsen, ook als het vol staat met drankjes of andere zaken.

Lees meer
€155,00
INCLUSIEF BTW

HAY DLM BIJZETTAFEL 38 DIA.

Hay DLM (Don't leave me) Bijzettafel 38 DIA.

Een mooi ontwerp van Thomas Bentzen ( ook bekend van vele Muuto producten) , deze bijzet tafel is erg makkelijk in gebruik, je pakt deze op aan het handvat en ga er mee aan de loop.

Da afwerking is in een hoogwaardige lak soort, en verkrijgbaar in meerde kleuren.

Afmetingen: Ø 38 x h. 58 cm.

Naaste deze afmeting is de tafel ook te verkrijgen in een diameter van 48,2 cm en een hoogte van 65 cm, combineert erg speels met elkaar!

Over de ontwerper:

Thomas Bentzen is een Deense ontwerper die in 2010 zijn eigen studio in Kopenhagen oprichtte. Eerder was hij partner bij Studio Louise Campbell, waar hij vijf jaar werkte. Hij is bestuurslid van de Danish meubel-makers Autumn Exhibition (SE) en af en toe docent aan de Royal Danish Academy of Fine Arts, School of Design. Bentzen is een methodische ontwerper die op zoek is naar verfijnde producten die zowel aantrekkelijk als duurzaam zijn. Hij werkt in de klassieke traditie van Scandinavisch design - met een pragmatische, bescheiden en universele kijk. Tegen deze achtergrond heeft hij talent getoond voor het maken van ontwerpen die doordrenkt zijn met een eigentijds gevoel dat ook een gevoel van vreugde oproept. Voor HAY heeft Bentzen de DLM-serie en shade bin ontworpen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen