HAY CPH20 BIJZETTAFEL Ø50

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
HAY's CPH20 is onderdeel van de uitgebreide Copenhague collectie. De CPH20 tafel heeft een rond tafelblad en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, formaten en kleuren. Deze bijzettafel is een ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec -en is perfect voor

Lees meer
€335,00
INCLUSIEF BTW

HAY CPH20 BIJZETTAFEL Ø50

HAY CPH20 BIJZETTAFEL Ø50.

De HAY CPH20 is ontworpen door de broers Ronan & Erwan Bouroullec.

In Denemarken hebben ze een prachtige traditie, waaruit ook dit design is ontstaan. Als een hogeschool of universiteit een nieuw gebouw laat bouwen, wordt er vaak aan een designer gevraagd om het meubilair te ontwerpen.

Vanzelfsprekend was het belangrijk dat het nieuwe interieur een stijlvolle ode aan Scandinavisch design is, maar het was voor de universiteit nog veel belangrijker dat het nieuwe interieur een thuisgevoel op zou leveren. Dat thuisgevoel heeft het design duo zeker behaald met de prachtige Copenhague serie, waardoor de stijlvolle meubels nu ook bij u thuis in het interieur geplaatst kunnen worden!

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.


De Hay CPH20 is vervaardigd uit massief eikenhout en voorzien van een topblad in linoleum of eikenhout. Voor het topblad in eiken heeft u de keuze uit de kleuren zwart, groen, grijs, offwhite of eiken. Het onderstel komt in gezeept of gelakt eikenhout. Het verschil hierin is dat gezeept hout het dichtst bij de puurheid van het massieve hout blijft. Het voordeel van een gelakt onderstel is dat het beter bestand is tegen verschillende invloeden.

De Hay CPH20 bijzettafel meet Ø50 x H 49 cm. onderstel heeft 3 poten.

Over de ontwerpers:

Ronan & Erwan Bouroullec, de in Parijs gevestigde designbroers uit Bretagne, werken sinds 1998 samen. Ronan is afgestudeerd aan de École supérieure des Arts-decoraties in Parijs en Erwan volgde de École nationale supérieure des Arts in Cergy voordat hij zijn eigen studio oprichtte. Samen hebben Ronan & Erwan Bouroullec de ontwerp industrie getransformeerd en nieuwe perspectieven geboden op materialiteit en doel.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen