HAY CPH 30 EETTAFEL, UITSCHUIFBAAR

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
Een ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec voor de universiteit van Kopenhagen ontwierpen zij verschillende meubels uitgevoerd in eikenhout, waaronder de CPH 30 eettafel.

Lees meer
€1.999,00
INCLUSIEF BTW

HAY CPH 30 EETTAFEL, UITSCHUIFBAAR

CPH30 EETTAFEL - UITSCHUIFBAAR .

Het aluminium frame waarmee u de tafel CPH30 uit kunt schuiven is mooi weggewerkt met een houten dwarslat, in dezelfde afwerking als het gekozen onderstel. U kunt zelf bepalen hoever u de tafel uit wilt uitbreiden, door een bepaald aantal bladen te bestellen. Omdat de bladen los geproduceerd worden, zullen deze enigszins van elkaar verschillen in kleur/structuur ten opzichte van de tafel.

De HAY CPH 30 Eettafel is ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec. Voor de universiteit van Kopenhagen ontwierpen zij diversen meubels uitgevoerd in eikenhout, waaronder deze CPH 30 eettafel. De rechthoekige eettafel heeft een gezeept eiken onderstel. Hierdoor is het eikenhout heel licht en heeft het een moderne uitstraling. U kunt ook voor een mat gelakt onderstel kiezen  In 2019 is deze uitschuifbare variant aan de CPH collectie toegevoegd, waardoor u het gezelschap rond uw tafel flink en naar behoefte kunt uitbreiden. Dit werkt met losse tafel-bladen die u er apart bij kunt bestellen.

Note: koopt u 3 of meer losse bladen, dan zult u een extra tafelpoot bij moeten bestellen, ter ondersteuning van het tafelblad en dat deze niet gaat "zadelen".

De tafel is verkrijgbaar in drie afmetingen:
160 x 80 centimeter, uit te breiden tot 310 (max 3 bladen)
200 x 90 centimeter, uit te breiden tot 400 (max 4 bladen)
250 x 90 centimeter, uit te breiden tot 450 (max 4 bladen)

Het blad is 24 mm multiplex dik met daarop 2mm linoleum, verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en offwhite. De rand heeft dezelfde afwerking als het onderstel.
  

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen